Buitenhaarden, tuinhaarden of tuinkachels online kopen

Filter producten Alle 9 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Toont alle 9 resultaten

Buitenhaarden, tuinhaarden of tuinkachels

Tuinkachels en tuinhaarden; verwarming voor buiten in de tuin of op het terras

Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan buitenhaarden.

In het assortiment treft u buitenhaarden van de meest gerenommeerde merken, een buitenhaard van goede kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. Wij leveren o.a. buitenhaarden van de merken, Faber, onze HuisSelectie en vele anderen.

Wilt u uw tuin of terras verwarmen en verrijken met prachtige tuinhaard van Sfeerhaarden.nl, neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment tuinkachels en haarden.

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"