Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan bio-ethanol haarden. Het assortiment bestaat uit vrijstaande haarden, hangende haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders. Bio-ethanol haarden zijn kachels, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengen. Alle haarden zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik aangezien alle haarden voldoen alle Europese veiligheidsnormen. De toepasbaarheid van een bio-ethanol haard is zeer groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. Onze bio ethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

Filter producten Weergeven 1 - 12 van 38 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan bio-ethanol haarden.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande haarden, hangende haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders. Bio-ethanol haarden zijn kachels, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengen.
Alle haarden zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik aangezien alle haarden voldoen alle Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van een bio-ethanol haard is zeer groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. Onze bio ethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

Contactformulier

Openingstijden

Mini Cart 0

Je winkelmandje is leeg.