Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 24 of 42 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Bio-ethanol haarden

Een bio ethanol haard of kachel is een sfeerhaard zonder rookkanaal, maar het vuur is net zo echt als bij een gaskachel. Bij het stoken wordt wel enige zuurstof verbruikt, maar ventilatie is in een woonkamer met standaard afmetingen vrijwel nooit nodig. Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze aan bio-ethanol haarden.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande ethanol haarden, hangende bio-ethanol haarden, inbouwhaarden en losse bio-ethanol branders.

Bio-ethanol haarden zijn kachels, die naast de nodige warmte ook extra sfeer in en rondom uw huis brengen. Alle sfeerhaarden zijn uniek vormgeven, van topkwaliteit en veilig in gebruik aangezien alle haarden voldoen alle Europese veiligheidsnormen.

De toepasbaarheid van een bio ethanol haard is zeer groot aangezien er geen schoorsteen kanaal nodig is. Dit heeft als voordeel dat u de bio-ethanol haard overal kunt plaatsen in huis en dat er geen warmte verlies optreed. Onze bioethanol haarden zijn snel leverbaar, dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

De goedkoopste bio ethanol haarden

Heeft u een bio-ethanol sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Klink bij de betreffende haard op de button “Laagste prijs weten?” en vul uw gegevens in. De naam van de bio-ethanol sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Bio-ethanol haarden 
Bio-ethanol haarden vrijstaand
Bio-ethanol haarden hangend
Bio-ethanol haarden branders

Bio ethanol haard als sfeerhaard

Een bio-ethanol haard brandt net even wat anders dan een gaskachel of een houtkachel. Ethanol haarden produceren vlammen en warmte door, hoe kan het ook anders, bio-ethanol.

Bio ethanol is biologisch en wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals rietsuiker, graan en maïs. Zuivere Bio ethanol wordt ook wel aangeduid als gedenatureerde alcohol of als je het wetenschappelijk benaderd C2H6O.

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij de verbranding in een sfeerhaard geen schoorsteen of rookafvoer nodig. Ook is minimale ventilatie voldoende. Een ruimte groter dan 20 vierkante meter heeft bij gebruik van een bio-ethanol haard geen ventilatie nodig.

Bio ethanol haarden zijn populair

De Bio ethanol sfeerhaard is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de bio ethanol haard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

Walm of vieze geur?

Als u een goede bio ethanol haard koopt van een bekend merk dan heeft u geen of heel weinig hinder van geuren. Walmende vlammen of roet komt al helemaal niet voor bij dit type haard. De minder goede of merkloze bio-ethanol haarden hebben vaak een slechte, onvolledige verbranding waardoor wel geuren en roetwalmen kunnen ontstaan.

Denk er verder altijd aan dat u gebruik maakt van zuivere bio-ethanol met een waarde van meer dan 95%. Deze zuivere vloeistof is overal online en in de bekende winkelketens verkrijgbaar.

Bio ethanol sfeerhaard aansteken

Het aansteken van een bio ethanol haard is een simpel klusje. Giet simpelweg bio-ethanol in de brander en steek het aan met het liefst een aansteker met een wat langer handvat. De mooie gele vlammen verschijnen snel en in no-time heeft u warmte en vooral sfeer in uw interieur.

Tot slot

In dit artikel heeft u de basis principes van een bio ethanol haard tot u kunnen nemen, en de werking van een bioethanol brander. Bio-ethanol is zeer schone brandstof en een bio-ethanol haard kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"