Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 32 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Opti-myst® waterdamp haard

“Ik dacht dat elektrische kachels nep waren, maar de waterdamp haard heeft me overtuigd!”. Dit horen we vaker. Opti-myst® waterdamp haarden hebben een realistisch, uniek driedimensionaal vuur- en vlameffect. De waterdamp en LED lampen creëren een prachtig haast niet van echt te onderscheiden vlam- en rookeffect.

Zie hier een video van het opti-myst vlameffect.

Het onderhoud is eenvoudig en het vullen van het waterreservoir is in een mum van tijd klaar. Daarna kunt u 8-10 uur genieten van het prachtige vlammenspel. Met de afstandsbediening regel je de “vlammen” en de warmte in twee warmtestanden. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de verwarming stopt zodra de juiste temperatuur is bereikt.

Waterdamp haard met verwarming

De Opti-myst® waterdamp haard met verwarming is geschikt voor elke binnenruimte zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, studeerkamer, kantoor en serre. Het vlameffect en de ultra-realistische handgeschilderde houtsets zorgen het hele jaar door voor gezelligheid in uw interieur.

Let op; nagenoeg al onze waterdamphaarden hebben een verwarmingselement, maar er zijn ook een klein aantal modellen zonder verwarming. Vraag onze adviseurs om meer informatie als u specifiek wil overgaan tot de aanschaf van een waterdamphaard mét verwarming!

Koop nu uw Opti-myst® waterdamp haard bij Sfeerhaarden.nl. U krijgt hem dan niet alleen voor de goedkoopste prijs, maar wij brengen hem ook bij u thuis. Daarnaast installeren we hem waar mogelijk en wenselijk professioneel in uw interieur.

lees meer

De voor- en nadelen

Opti-myst waterdamphaarden zijn al meer dan 15 jaar populair en de techniek is in die tijd weinig veranderd. Dit type haard brengt sfeer en op een efficiënte manier warmte in huis. Maar ze hebben ook enkele nadelen.

Voordelen:

  1. Een waterdamphaard verwarmt uw woning sneller dan een traditionele hout- of gashaard.
  2. Het is gemakkelijk om een behagelijke temperatuur te krijgen zonder de CV aan te laten in kamers waar je niet vaak bent.
  3. Je hoeft geen as op te ruimen en je hebt geen last van rook of roetaanslag.

Nadelen:

  1. Je moet regelmatig, +/- om de 10 uur water bijvullen.
  2. Het mist- en verwarmingselement en de LED lampen kunnen stuk gaan.
  3. Kan de luchtvochtigheid verhogen in ruimtes waar dat niet gewenst is.

Wat is een waterdamp haard?

Waterdamphaarden zien eruit als een echte haard, maar gebruiken een combinatie van verwarmde lucht, mist en stralingslicht om u een vuureffect te geven. Waterdamphaarden zijn sfeerhaarden die een elektrisch vlameffect gebruiken om vlammen te simuleren.

U kunt het vlameffect en de warmte aanpassen en ze kunnen in elk type huis of bedrijf geplaats worden. Ze zijn ideaal voor mensen die geen ruimte hebben voor een grote houtkachel of die iets moderner willen dan houtgestookt.

Opti-myst haarden kunnen ook worden gebruikt als draagbare, vrijstaande kachels, waardoor u ruimte en geld bespaart op verwarmingskosten. Als u niet graag het hele huis warm stookt met de CV dan kan een elektrische  sfeerhaard een ruimte snel opwarmen met een hoge mate van energie-efficiëntie.

Opti-myst® waterdamp haard kopen?

Er zijn veel verschillende elektrische haarden om uit te kiezen en er zijn een groot aantal aanbieders. Sfeerhaarden.nl is een speciaalzaak op het gebied van Opti-myst waterdamp haarden. Een elektrische haard met Opti-myst technologie van hoge kwaliteit kan in prijs variëren van € 575 voor een compact model tot € 5000 of meer voor iets dat groot genoeg is om een ​​grote muur te vullen.

Voordat u er een koopt vergelijk dan eerst de diverse kenmerken en opties zoals afmetingen, afstandsbediening en warmteafgifte, zodat u een zo mooi en zo efficiënt mogelijke haard in huis haalt.