Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 34 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Opti-myst® waterdamp haard

Opti-myst® waterdamp haarden hebben een realistisch, uniek driedimensionaal vuur- en vlameffect. De waterdamp en LED lampen creëren een prachtig haast niet van echt te onderscheiden vlam- en rookeffect.

Het onderhoud is eenvoudig en het vullen van het waterreservoir is in een mum van tijd klaar. Daarna kun je 8-10 uur genieten van het prachtige vlammenspel.

Met de afstandsbediening regel je de “vlammen” en de warmte in twee warmtestanden. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de verwarming stopt zodra de juiste temperatuur is bereikt.

Plaats de Opti-myst® waterdamp haard waar u maar wilt

De Opti-myst® waterdamp haard is geschikt voor elke binnenruimte zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, studeerkamer en serre. Het vlameffect en de ultra-realistische handgeschilderde houtsets zorgen het hele jaar door voor gezelligheid in uw interieur.

Koop nu uw Opti-myst® waterdamp haard bij Sfeerhaarden.nl. U krijgt hem dan niet alleen voor de goedkoopste prijs, maar wij brengen hem ook bij u thuis en installeren hem waar mogelijk en wenselijk professioneel in uw interieur.