Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 111 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

LED Sfeerhaarden

Veel sfeerhaarden maken gebruik van LED technologie, vaak in combinatie met spiegeleffecten en bij Opti-Myst haarden ook waterdamp. LED staat voor light emitting diode. Het lichtrendement van LED-verlichtingsproducten is 90% hoger dan dat van gloeilampen.

Elektrische stroom gaat door een microchip, die een kleine lichtbron verlicht die we een LED noemen, en het resultaat is zichtbaar licht. Om prestatieproblemen te voorkomen, wordt de warmte die door de LED wordt gegenereerd geabsorbeerd door een koellichaam.

De LED gebruikt een koellichaam om de door de LED gegenereerde warmte te absorberen en af ​​te geven aan de omgeving. Dit voorkomt dat de LED in de haard oververhit raakt en doorbrandt. Thermisch beheer is meestal de belangrijkste factor voor de succesvolle prestaties van een led gedurende zijn hele levenscyclus. Hoe hoger de bedrijfstemperatuur van de LED, hoe korter de levensduur.

Sfeerhaard met LED technologie kopen

Hieronder ziet u alle sfeerhaarden die u via onze website voor de laagst denkbare prijs kunt kopen. Bij elke LED haard vindt u de knop “Laagste prijs weten” zodat u eenvoudig de (totaal)prijs kunt opvragen.

Uw prijsaanvraag wordt uitsluitend gebruikt voor een eenmalige prijsopgave, en nergens anders voor!