Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Reny Quaruba tuinhaard

De Reny Quaruba tuinhaard is een industriële houtkachel, die buiten een gezellige plek creëert door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Reny Quaruba tuinhaard

De Reny Quaruba tuinaard is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 tot 4 glaspanelen.

De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout.

Met de Reny Quaruba terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Reny Quaruba met Cortenstaal

Reny Quaruba
Reny Quaruba

Het gebruik van Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Geen roet op het glas

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding in de Reny Quaruba en voorkomt afzetting van roet. De ruit blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Voordelen Reny Quaruba

In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft de Reny Quaruba een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt.

Een gesloten kachel zoals de Reny Quaruba is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

,

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden