Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Reny Quaruba

Report Abuse
Categorie:

865.00

De Reny Quaruba tuinhaard is een industriële houtkachel, die buiten een gezellige plek creëert door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

4 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Reny Quaruba tuinhaard

De Reny Quaruba is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Reny Quaruba met Cortenstaal

Reny Quaruba
Reny Quaruba

Het gebruik van Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Geen roet op het glas

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding in de Reny Quaruba en voorkomt afzetting van roet. De ruit blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Voordelen Reny Quaruba

In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft de Reny Quaruba een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten kachel zoals de Reny Quaruba is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

,

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"