Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Reny Piquia tuinhaard

De Reny Piquia is een industriële tuinhaard die brandt op hout. Hij creëert buiten een gezellige plek en warmte door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Reny Piquia tuinhaard

De Reny Piquia is een degelijke compacte houtkachel van Cor-Ten staal voor gebruik in de tuin met een industriële uitstraling. Deze terraskachel heeft een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten rondom, zowel boven als onder de deur. Deze steken mooi af bij het warme roestkleurig plaatmateriaal.

Het onderstel van de uitvoering met drie poten is van roestvast staal (rvs). Met een Reny Piquia creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Tuinhaard Piquia van cortenstaal

Het gebruik van Cortenstaal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Roetvrij glasReny Piquia tuinhaard

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding en voorkomt afzetting van roet. Het glas blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Wat zijn de voordelen van de Reny Piquia?

In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft Reny gekozen voor een gesloten verbranding. Dit zorgt voor een hoger rendement en een lagere uitstoot dan een tuinhaard met open vuur. De bediening is eenvoudig; het verbrandingsproces regelt zichzelf. Een gesloten haard is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Ook heeft u geen last van rondvliegende (hete) asresten.

Opties en uitvoeringen…

…waarvan sommigen tegen meerprijs. Vraag er naar bij uw prijsaanvraag of overleg met een van onze adviseurs, tel. 038-2022181.

  • 3-poot
  • 3-poot roest
  • 4-poot
  • 4-poot roest
  • Rookkanaal plat dak
  • Rookkanaal schuin dak
  • Vloerplaat 740x595x3mm Corten
  • Vloerplaat 740x595x3mm Corten roest
Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 4 Gemiddeld: 4.3]

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden