Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Reny Piquia

Report Abuse
Categorie:

545.00

De Reny Piquia is een industriële tuinhaard die brandt op hout. Hij creëert buiten een gezellige plek en warmte door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

4 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Reny Piquia

De Reny Piquia is een degelijke compacte houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik als tuinhaard. Deze terraskachel heeft een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten rondom, zowel boven als onder de deur. Deze steken mooi af bij het warme roestkleurig plaatmateriaal. Het onderstel van de uitvoering met drie poten is van roestvast staal (rvs). Met een Reny Piquia creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Cortenstaal

Het gebruik van Cortenstaal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Glas van de Reny Piquia roetvrij

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding en voorkomt afzetting van roet. De ruit blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Reny Piquia voordelen

In tegenstelling tot de meeste terraskachels die ‘open’ zijn heeft Reny gekozen voor een gesloten verbranding. Dit zorgt voor een hoger rendement en lagere uitstoot dan een tuinhaard met open vuur. De bediening is eenvoudig; het verbrandingsproces regelt zichzelf. Een gesloten haard is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Ook heeft u geen last van rondvliegende (hete) asresten.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"