Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Reny Bijuga

De Reny Bijuga tuinhaard is een industriële houtkachel die buiten een gezellige plek en warmte creëert. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Reny Bijuga

De Reny Bijuga is een oerdegelijke stijlvolle houtkachel van Cortenstaal voor gebruik buiten. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar.

De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening, omdat ze niet te warm worden. Het embleem op de kap van de Reny Bijuga staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip.

Met een tuinhaard creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Reny Bijuga houtkachel met “edelroest”

Het gebruik van Cor-Ten staal zorgt voor een bijzonder en continu veranderende uitstraling van de terraskachel. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’ (edelroest), een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken en roest niet door. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

Reny Bijuga met roetvrij glas

Reny heeft jaren geleden als eerste fabrikant het SGI-systeem in kachels toegepast. Een luchtstroom langs de ruit zorgt voor een optimale verbranding en voorkomt afzetting van roet. De ruit van de Reny Bijuga blijft schoon en het zicht op het vuur is optimaal.

Reny tuinhaard met gesloten verbranding

Reny Bijuga
De prachtige Reny Bijuga

In tegenstelling tot de meeste tuinhaarden die open zijn heeft de Reny Bijuga een gesloten verbrandingssysteem. Met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan tuinhaarden met een open vuur. De bediening is eenvoudig doordat het verbrandingsproces zichzelf regelt. Een gesloten kachel is veiliger en geeft geen overlast van geur en rook voor u zelf en uw buren. Bovendien heeft u geen last van rondvliegende asresten.

UITVOERINGEN Reny Bijuga*

 1. Mobiel
 2. Mobiel roest € 90

ROOKKANAAL PLATDAK ?

 • Bestel nu voor € 450

ROOKKANAAL SCHUINDAK (15° TOT 40°)?

 • Bestel nu voor € 550

OPTIES Reny Bijuga

 1. Merbau handvat € 20
 2. Mebau knop € 15
 3. Merbau knop half (2 stuks) € 20
 4. Rookkanaal verlengstuk 500 mm € 100
 5. Rookkanaal verlengstuk 1000 mm € 150
 6. Ruit € 60
 7. Ruitklem klein € 2
 8. Vloerplaat 74,5 x 74,5 € 90
 9. Vonkenvanger t.b.v. regenkap € 50
 10. Spuitbus € 30
 11. Zwart afmonteren € 685
 12. Zwart afmonteren rookkanaal verlengstuk 500 mm € 85
 13. Zwart afmonteren rookkanaal verlengstuk 1000 mm € 170
 14. Zwart afmonteren vloerplaat 74,5 x 74,5 € 175

*Prijzen onder voorbehoud

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden