Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

K-Stove Vesuvius

Report Abuse
Categorie:

49.00

De K-Stove Vesuvius buitenhaard is een goedkope pelletkachel voor overdekte buitenruimtes, terrassen of veranda’s. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

3 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

K-Stove Vesuvius

De K-Stove Vesuvius buitenhaard is een goedkope pelletkachel voor uw overdekte buitenruimte, terras of veranda. De K-Stove Vesuvius is ook eenvoudig in gebruik. Zo vult u de pelletkachel gemakkelijk met pelletkorrels en is het eenvoudig aan te steken. De kachel blijft na het vullen lang branden, zo heeft u er weinig omkijken naar en kunt u de hele avond genieten van een warme, sfeervolle buitenhaard.

K-STOVE pelletkachels buiten

In de late zomeravonden geniet u het liefst van een vuur voor warmte en gezelligheid. Met de K-Stove pelletkachel voor buiten geniet u van warmte en gezelligheid tot in de late uurtjes. Het voordeel van de k-stove pelletkachel is dat u de buitenhaard gemakkelijk vult met een zak houtpellets en u geniet vervolgens uren van een speels vuur en warmte.

Gebruik van de K-Stove Vesuvius

Na het vullen van de ‘bunker’ met circa 4.5 kg pelletkorrels zal de buitenhaard ruim 3 uur branden. Met het gebruik van K-stove ‘fire-bags’ brandt de K-Stove Vesuvius buitenhaard binnen 5 minuten. Voor een goed brandproces de asschuif onder aan de haard twee keer per uur heen en weer bewegen voor een optimale werking van uw buitenhaard.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"