Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

K-Stove Vesuvius

49.00

De K-Stove Vesuvius buitenhaard is een goedkope pelletkachel voor overdekte buitenruimtes, terrassen of veranda’s. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

De K-Stove Vesuvius buitenhaard is een goedkope pelletkachel voor uw overdekte buitenruimte, terras of veranda. De K-Stove Vesuvius is ook eenvoudig in gebruik. Zo vult u de pelletkachel gemakkelijk met pelletkorrels en is het eenvoudig aan te steken. De kachel blijft na het vullen lang branden. Zo heeft u er weinig omkijken naar en kunt u de hele avond genieten van een warme, sfeervolle buitenhaard.

K-STOVE pelletkachel voor buiten

K-Stove Vesuvius
K-Stove Vesuvius

In de late zomeravonden geniet u het liefst van een vuur voor warmte en gezelligheid. Met de K-Stove pelletkachel voor buiten geniet u van warmte en gezelligheid tot in de late uurtjes. Het voordeel van de k-stove pelletkachel is dat u de buitenhaard gemakkelijk vult met een zak houtpellets en u geniet vervolgens uren van een speels vuur en warmte.

Gebruik van de K-Stove Vesuvius

Na het vullen van de ‘bunker’ met circa 4.5 kg pelletkorrels zal de buitenhaard ruim 3 uur branden. Met het gebruik van K-stove ‘fire-bags’ brandt de K-Stove Vesuvius buitenhaard binnen 5 minuten. Voor een goed brandproces de as-schuif onder aan de haard twee keer per uur heen en weer bewegen voor een optimale werking van uw buitenhaard.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 2 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard kopen?

Het online zoeken en uitkiezen van de juiste sfeerhaard is leuk en spannend, maar ook een hele klus. Waar moet de haard aan voldoen, hoe groot moet hij zijn en welke vlam-techniek is het meest realistisch? Bent u op zoek naar een eenvoudig goedkoop elektrisch kachelje van Gamma, Kwantum of Praxis of wilt u een echte sfeerhaard van Sfeerhaaraden.nl die het middelpunt van uw interieur wordt?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de knop "Laatste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker of u de juiste haard gekozen heeft? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam.