Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Faber theMOOD tuin- terrashaard

De Faber the MOOD tuinhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Faber theMOOD tuin- terrashaard

Faber theMOOD is een moderne tuinhaard en is met het prachtige vlammenspel een ware verrijking van uw tuin, terras of buitenverblijf. Zie verder op deze pagina (gratis en betaalde) de opties. Deze kunt u vermelden bij uw prijsaanvraag, of bepreken met onze adviseur.

Faber theMOOD Tunnel of Front goedkoop in de aanbieding

Bent u ge├»nteresseerd in de Faber theMOOD? En wilt u deze zo goedkoop mogelijk in huis krijgen? Klik op de knop “Laagste prijs weten?” en u krijgt binnen 1 werkdag een persoonlijke offerte die opvallend lager ligt dan de adviesprijs. Voor vragen over deze Faber tuinhaard, of andere tuinhaarden kunt u contact met ons opnemen.

Faber terrashaard voor gezelligheid en warmte

De theMood van Faber is een mooie tuin- of terrashaard die gezelligheid en warmte biedt. Fijn in het najaar of aan het begin van de winter nog buiten zitten is prima te doen met de Faber theMood haard. Deze gashaard is zowel vrijstaand als ingebouwd te gebruiken en daarom geschikt voor elke tuin of buitenverblijf. Heerlijk in uw loungeset naar de sterren kijken terwijl u geniet van de behaaglijke warmte die deze gashaard biedt. Het is sfeervol vuur dat de avond echt een extra dimensie geeft.

Opties Faber theMood gashaard

Gassoort

Uitvoering

Decoratie

Accessoires

Meerprijs
Meerprijs
Meerprijs

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

126 x 73.8 x 31.1

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden