reny piquia

Tuinhaard kopen in Zwolle?

Dimplex BLF 5051 Prism-36964Zoekt u een tuinhaard in Zwolle dan kunt u perfect terecht bij de buren van Sfeerhaarden.nl in Kampen. Wij hebben de mooiste tuinhaarden voor de laagste prijs en we leveren tot aan de voordeur in Zwolle.

Ziet u een mooie haard, klik dan op de oranje knop “Laagste prijs weten” en vul uw gegevens in. De betreffende tuinhaard is alvast voor u ingevuld. Na het versturen van de aanvraag neemt een van onze adviseurs contact met u op. Hierbij wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en wat de laagst mogelijke prijs is. U zit nergens aan vast en uw gegevens worden uitsluitend eenmalig gebruikt voor een prijsvoorstel.

De kosten verschillen per aanvraag. Wilt u bijvoorbeeld een extra accessoire zoals een rook afvoerkanaal bij uw tuinhaard, of wilt u hem laten bezorgen en/of laten installeren in Zwolle? Alleen bij Sfeerhaarden.nl krijgt u de laagste totaalprijs voor uw nieuwe tuinkachel!

Hieronder enkele voorbeelden. Ons volledige assortiment: Tuinhaarden
 • K-Stove Vesuvius

  49.00

  De K-Stove Vesuvius buitenhaard is een goedkope pelletkachel voor overdekte buitenruimtes, terrassen of veranda’s. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 49.00
 • Reny Bijuga

  995.00

  De Reny Bijuga tuinhaard is een industriële houtkachel die buiten een gezellige plek en warmte creëert door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 995.00
 • Reny Piquia

  545.00

  De Reny Piquia is een industriële tuinhaard die brandt op hout. Hij creëert buiten een gezellige plek en warmte door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 545.00
 • Reny Quaruba

  865.00

  De Reny Quaruba tuinhaard is een industriële houtkachel, die buiten een gezellige plek creëert door zijn sfeervolle vuur. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 865.00
 • Faber theBUZZ

  1,362.00

  De Faber theBUZZ tuinhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 1,362.00
 • Faber theBUZZ Corten

  1,389.00

  De Faber theBUZZ Corten tuinhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

  Laagste prijs weten? 1,389.00

Prachtige collectie tuinkachels

Bij sfeerhaarden.nl kunt u terecht voor een grote collectie van de mooiste tuinkachels. Buitenleven is de trend en de tuin bij het huiselijke interieur betrekken is dan ook de norm tegenwoordig. We genieten steeds vaker en langer van de tuin, en een terrashaard is dan een onmisbare aanvulling in uw tuin.

Een tuinhaard wordt ook wel een terraskachel of tuinkachel genoemd. Ze zijn in vele soorten en afmetingen verkrijgbaar bij sfeerhaarden.nl en u kunt ze bekijken in onze showroom in Kampen. Vanuit hartje Zwolle ben je er binnen 20 minuten! Tijdens de zwoele én koele zomeravonden kunt u heerlijk genieten van een van onze tuinhaarden met knapperend vuurtje en mooi vlammenspel!


Sfeerhaarden.nl
De goedkoopste tuinhaarden van Zwolle en omgeving!
Industrieweg 4A Kampen
Tel. 038-2022181


Tuinhaard; buiten-, tuin- of terrasverwarming

Wilt u mooie vlammen zien uit een stijlvolle terrashaard in de achtertuin? Een gietijzeren vuurschaal met of zonder grill voor verwarming, sfeer en/of BBQ? Hier vindt u alle producten en accessoires om uw tuin aangenamer te maken. Met de laagste prijs van Nederland, inclusief bezorging en eventuele montage.

Sfeerhaarden.nl biedt en levert alleen topkwaliteit en een groot assortiment tuinhaarden. In deze serie vindt u tuinhaarden van de bekendste merken; een hoogwaardige tuinhaard waar u jarenlang van kunt genieten. Wij leveren buitenhaarden van Faber, HuisSelectie en vele andere merken. Wilt u gebruik maken van de prachtige tuinhaarden van Sfeerhaarden.nl om uw tuin of terras te verwarmen en te verrijken, neem dan snel een kijkje bij ons ruime assortiment tuinkachels en haarden.

Tuinhaarden online voor Zwolle e.o.

Op Sfeerhaarden.nl Kampen vindt u een serie prachtige tuinhaarden die eenvoudig te bestellen zijn, en snel opgehaald kunnen worden vanuit Zwolle. En wilt u hem liever laten bezorgen in Zwolle dan komen we hem graag brengen.

Steeds meer mensen gebruiken tuinen als extra ruimte, ook in Zwolle. De tuin is een onderdeel van het moderne leven geworden. De tuinhaard is dan een mooie aanwinst voor uw tuin of terras. Op een koele avond wilt u tenslotte ook in de tuin kunnen zitten. Het knapperende vuur zorgt voor extra sfeer en nodige warmte.

Koop een tuinhaard van Cortenstaal

Tuinhaarden in zwarte of grijze tinten, tuinhaarden van weerbestendig staal of RVS. Voor elke tuin is er een haard die bij uw smaak past. Tegenwoordig kiest men vaak voor cortenstaal. Dit materiaal zal nooit roesten. Wanneer het verroest of geoxideerd is, zorgt koper voor een verzegelde beschermlaag om roestschade te voorkomen.

Tuinhaard met brandwerende coating

Ook is er een tuinhaard van RVS. Om roest te voorkomen is de RVS haard meestal voorzien van een hittebestendige coating. Deze coating zorgt ervoor dat de haard goed beschermd is en geeft de haard een unieke uitstraling. Vuurvaste coatings zijn voornamelijk zwart.

Als u hem niet gebruikt, bewaar hem dan op een vochtbestendige plek om je buitenhaard te beschermen. Of gebruik een hoes om de haard te beschermen tegen slecht weer. Roestvorming is nooit helemaal te voorkomen, maar na gebruik op de juiste manier wegzetten vertraagt ​​het proces enorm.

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

  Goedkope sfeerhaarden

  Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"