//www.sfeerhaarden.nl/wp-content/uploads/2020/12/helex-trimline-140e-panorama.png

Dé sfeermakers voor binnen en buiten

Sfeerhaarden.nl Kampen

Sfeerhaarden.nl is onderdeel van Warmtestore Kampen en richt zich speciaal op het leveren van goedkope sfeerhaarden via internet. Zo worden er verschillende elektrische sfeerhaarden, bio ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden aangeboden waar wij dealer van zijn. Onze haarden zijn tevens te bewonderen in een van onze showrooms.

Afhalen of bezorgen

Sfeerhaarden.nl levert door heel Nederland en ver daar buiten via een gerenommeerd transportbedrijf. Haalt u liever uw bestelling zelf op dan kan dat in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht. Maak hiervoor eerst een afspraak met onze adviseurs.

Wij handteren scherpe prijzen door eigen import. Sfeerhaarden.nl is dealer van diverse merken haarden en kachels. Hierdoor kunnen wij door eigen import scherpe prijzen hanteren zodat u als consument kan profiteren van hoge kortingen.

Advies?

Heeft u vragen en / of opmerkingen? Neem dan gerust contact op. Wij wensen u veel plezier op onze website en staan u graag te woord bij al uw vragen of verzoeken.

  • Bezorging door heel Nederland en België.
  • Scherpe prijzen door eigen import.
  • De beste en meest betrouwbare merken.
  • Experience centers in Nederland.

038-2022181

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"