Sfeerhaarden product-filter Showing all 3 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Toont alle 3 resultaten

 • Dru Virtuo 75

  3,596.00

  De Dru Virtuo 75 is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan je driedimensionaal kunt genieten dankzij een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie.

  Laagste prijs weten? 3,596.00
 • Dru Virtuo 80/2

  3,596.00

  De Dru Virtuo 80/2 bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa.

  Laagste prijs weten? 3,596.00
 • Dru Virtuo 80/3

  3,596.00

  Wie kiest voor de Dru Virtuo 80/3, gaat voor kwaliteit. Dit is namelijk een elektrische haard van de hoogste klasse. Het model ademt niet alleen sfeer en warmte, maar is ook van alle gemakken voorzien.

  Laagste prijs weten? 3,596.00

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

  Goedkope sfeerhaarden

  Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"