Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Helex Trimline 90E Panorama

1,688.00

Gezellige avonden rond de Helex Trimline 90E Panorama. Het design is schitterend en de ervaring onvergetelijk. Vraag vandaag nog een offerte!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Helex Trimline 90E Panorama

Beeld je eens in dat deze mooie inbouwhaard jouw huis verlicht. Denk aan al de gezellige avondenu zult hebben rond de Helex Trimline 90E Panorama. Het design is schitterend en de ervaring onvergetelijk.

De elektrische haard Helex Trimline 90E Panorama is gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening. Naast sfeer, verwarmt de Helex Trimline 90E Panorama ook met een output tussen de 0,75 kW en 1,5 kW. De vlammen worden weergegeven door middel van LED technologie.

Daarnaast zijn er nog 2 soorten Helex Trimline leverbaar:

Helex Trimline 90E front
Helex Trimline 90E hoek

Kies de elektrische haard die past in uw interieur in één van de drie verschillende maten; 75, 90 en 140 cm en personaliseer deze met een range van modulaire opties in verschillende materialen en design zodat er altijd wat passend is voor jouw wensen. Standaard komt de haard als een front model, maar deze kan simpel worden omgebouwd naar een hoek of panorama dankzij de gratis conversie kit. Dat maakt het een van de meeste veelzijdige haarden die beschikbaar is.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Brandstof

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"