Aanbieding!

Helex Trimline 90E Hoek

1,688.00

Een elektrische haard met een extra dimensie. Deze Helex Trimline 90E hoek haard heeft het allemaal. En het mooie is, hij past nagenoeg overal in je huis!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Helex Trimline 90E Hoek sfeerhaard

Niet te groot en niet te klein, gewoon een perfecte sfeerhaard. Een elektrische haard met een extra dimensie. Deze Helex Trimline 90E hoek haard heeft het allemaal. En het mooie is, hij past nagenoeg overal in je huis!

De elektrische Helex Trimline 90E hoek is gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening. Naast sfeer heeft de Helex Trimline 90E hoek ook een verwarmingselement met een output tussen de 0,75 kW en 1,5 kW. De vlammen worden weergegeven d.m.v. LED technologie.

Naast de Helex Trimline 90E hoek zijn ook leverbaar:

Helex Trimline 90E front
Helex Trimline 90E Panorama

Kies de elektrische inbouwhaard die past in uw interieur in één van de drie verschillende maten; 75, 90 en 140 cm en personaliseer deze met een range van modulaire opties in verschillende materialen en design zodat er altijd wat passend is voor jouw wensen. Standaard komt de haard als een front model, maar deze kan simpel worden omgebouwd naar een hoek of panorama dankzij de gratis conversie kit. Dat maakt het een van de meeste veelzijdige haarden die beschikbaar is.

Extra informatie

Merk

Vuurzicht

Model

Brandstof