Filter producten Weergeven 1 - 24 van 174 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Resultaat 1–24 van de 174 resultaten wordt getoond

Elektrische sfeerhaard

Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit en een ruime keuze om te komen tot de elektrische sfeerhaard die bij jou past.

In het assortiment treft u elektrische sfeerhaarden van de meest gerenommeerde merken, wij leveren o.a. elektrische sfeerhaarden van de merken, Faber, Gazco, Element4 en vele anderen.

De toepasbaarheid van een elektrische sfeerhaard is zeer groot omdat je ze op veel plekken in huis kunt plaatsen en er geen schoorsteen kanaal nodig is. Het grootste voordeel van het overal kunnen plaatsen van de elektrische sfeerhaard is zoals gezegd het ontbreken van een rookafvoer zodat dat er geen warmte verlies optreedt. Onze elektrische sfeerhaarden zijn snel leverbaar dankzij zorgvuldig gekozen dealerschappen.

De goedkoopste elektrische sfeerhaard voor u

Heeft u een elektrische sfeerhaard op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Klink bij de betreffende haard op de button “Laagste prijs weten?” en vul uw gegevens in. De naam van de elektrische sfeerhaard is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de goedkoopst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je 'm nergens!

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"