Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 168 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Elektrische sfeerhaarden

Sfeerhaarden.nl biedt en levert uitsluitend topkwaliteit producten en een ruime keuze haarden met een prachtig vlam-effect naar keuze. Op deze website komt u tot de aanschaf van een gezellige elektrische sfeerhaard met een mooi vuurbeeld dat bij u past.

Gerelateerd:

“Wilt u met eigen ogen zien hoe mooi onze sfeerhaarden zijn en hoe mooi ze branden, dan bent u van harte welkom bij een van onze vestigingen in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht.”

Elektrische sfeerhaarden voor sfeer en warmte in uw interieur

Heeft u zelf een oude schouw met rookkanaal of een plek waar een oude gashaard heeft gestaan? Met en mooie hangende haard, inzethaard of een vrijstaand exemplaar maakt u er weer een gezellige plek van.

En wilt u toch liever echt vuur in plaats van een elektrische waterdamp of LED-haard? Denk dan eens aan een bio ethanol haard. Deze kunnen als voorzethaard, inzethaard, hangend of vrijstaand geleverd worden. Maar ook losse cassettes kunnen geleverd worden. Ook bij de verbranding van bio-ethanol heeft u geen last van rookgassen en heeft u geen afvoerpijp of rookkanaal nodig.