Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Gazco Huntingdon 30 elektrisch

De Gazco Huntingdon 30 vrijstaande elektrisch sfeerhaard kopen bij sfeerhaarden.nl. Vraag om een prijsopgave van deze mooie haard.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Gazco Huntingdon 30 elektrisch

Gazco Huntingdon 30

Gazco Huntingdon 30 elektrisch is een moderne elektrische vrijstaande sfeerhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

VeriFlame technologie

De verfijnde gietijzeren Gazco Huntingdon 30 elektrische sfeerhaard komt tot leven dankzij de VeriFlame technologie. De kachel heeft 2 warmtestanden die met de termostaat kunnen worden bediend.

Gazco Huntingdon 30 aanpassen aan uw stemming

Gazco maakt gebruik van de unieke VeriFlame technologie, die u de keuzes van 4 verschillende vuur en vlam snelheden bied, aan te passen aan uw stemming. Alles kan worden geregeld via de bijgeleverde afstandsbediening.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

56 x 59.2 x 35.1

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden