Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Sunningdale

De Dimplex Sunningdale Opti-Virtual® haard kopen in de aanbieding bij sfeerhaarden.nl. Alleen bij ons de beste prijs en snelle levering.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Sunningdale

Elektrische haard met Opti-Virtual techniek

Dimplex Sunningdale met Opti-V® techniek is een moderne elektrische vrijstaande sfeerhaard met de nieuwste technieken op het gebied van elektrische sfeerhaarden. Deze haard heeft een zeer realistisch vlammenspel en is daarmee een serieuze verrijking van uw interieur.

De Dimplex Sunningdale is klassiek en tijdloos vormgegeven en zal zeker ook in uw interieur passen. De beleving van “echt” vuur, met geknisper en vonkjes die wegspringen is te danken aan de opvallend mooie Opti-V® techniek. Een ingebouwd verwarmingsbed maakt de ervaring compleet.

Dimplex Sunningdale
Dimplex Sunningdale

Specificaties Dimplex Sunningdale

  • Authentieke gietijzer-look kachel met metalen behuizing.
  • Knetterende geluidseffecten met instelbaar volume.
  • Glazen deur die geopend kan worden.
  • Digitale thermostaat voor temperatuurregeling.
  • Product afmetingen BxHxD: 63,2 x 65,7 x 44 cm.

Een filmpje over de Dimplex Sunningdale in werking:

In deze video zie je mensen die hun ervaring delen over de Opti-V® techniek:

Opti-Virtual® / Opti-V® vuurbeeld

Kosten noch moeite zijn gespaard bij de ontwikkeling van dit ultieme vlambeeld voor elektrische haarden. Opti-Virtual® voegt een extra categorie sfeerhaarden toe aan de haardencollectie. Opti-V® mag dan een elektrische vuurbeeld zijn, het gaat een stap verder door de illusie van een vlam te creëren. Hierbij komen vlammen, geknetter en vonken tot leven en ze lijken zelfs alle kanten op te springen. De technologie is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat de ‘uitstraling’ als een illusie weet weer te geven, vooral toegepast in grote attracties, podia en musea. Deze technologie is verbeterd voor de nieuwe Opti-V® sfeerhaarden.

Dimplex Sunningdale; veilige sfeer en warmte

Dimplex Sunningdale haarden kunnen in elke ruimte worden geplaatst en gebruikt zoals u dat voor ogen heeft met het bekende “plug and play” principe. Stroom is genoeg om Opti-V® tot leven te wekken. Dit maakt deze haard niet alleen geschikt voor thuis, maar vooral ook handig in ruimtes met relatief weinig toezicht. Denk aan een druk bezocht restaurant, café, bedrijfsingang, hotellobby, kantoor of hotelkamer.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 10 Gemiddeld: 4]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

63 x 66 x 44

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden