Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Stockbridge 2.0

De Dimplex Stockbridge 2.0 Opti-Myst bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Stockbridge 2.0

De prachtige Dimplex Stockbridge 2.0 waterdamp sfeerhaard is nu te koop en snel leverbaar bij Sfeerhaarden.nl!

Dimplex Stockbridge 2.0 is een moderne plug & play elektrische waterdamp haard met gietijzer look. De Stockbridge is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch Opti-Myst vlammenspel een ware verrijking van uw interieur. Een tijdloze haard op zich: een ouderwets gevormde en stevige vrijstaande sfeerhaard met alle voordelen van een hedendaagse elektrische haard met prachtige driedimensionale (3D) vlammen van het Optimyst® vuur. De ingebouwde elektrische kachel zorgt voor warmte mocht u dit nodig hebben.

 1. Authentieke gietijzer look sfeerhaard van metaal.
 2. Decoratieve eenvoudig te openen deuren van glas.
 3. Spiegelpaneel van metaal voor een intenser Opti-Myst vuurbeeld.
 4. Thermostaat voor het regelen van de temperatuur.
 5. Afmetingen BxHxD: 62 x 66 x 39 centimeter.

Vraag ons naar de speciale online internet aanbiedingsprijs via de oranje knop “Laagste prijs weten?” Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Dimplex Stockbridge Opti-Myst® zonder rookkanaal

Ga uitsluitend voor de beste elektrische sfeerhaarden en de beste service van Sfeerhaarden.nl!

De Dimplex Stockbridge, officieel Dimplex Stockbridge 2.0, is een haard die naast sfeer ook de nodige warmte in huis brengt. Hij is specifiek vormgeven, van topkwaliteit en duurzaam. Deze mooie haard past in elk interieur en in elke ruimte, en voldoet alle Europese veiligheidsnormen.

De uitvoerbaarheid van de Dimplex Stockbridge sfeerhaard is groot aangezien er geen schoorsteen of rook-afvoerkanaal nodig is. Er komt immers geen rook aan te pas, slechts een beetje waterdamp. Dit heeft als voordeel dat u deze vrijstaande elektrische haard overal kunt plaatsen  (en verplaatsen) in huis en dat er geen warmteverlies optreedt. Onze Dimplex Stockbridge is meestal snel leverbaar. U kunt hem bij een van onze vestigingen afhalen of laten bezorgen door onze vervoerder.

Dimplex Stockbridge
Dimplex Stockbridge

De goedkoopste Dimplex Stockbridge 2.0 elektrische sfeerhaard

Heeft u de Dimplex Stockbridge op het oog dan zorgen we ervoor dat u deze zo goedkoop mogelijk krijgt. Bij elke haard op sfeerhaarden.nl kunt de button “Laagste prijs weten?” vinden, en vul uw gegevens in. De naam van de Dimplex Stockbridge 2.0 is alvast ingevuld. Druk op verzenden en u krijg de laagst mogelijke prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Omdat er geen roet of as aan te pas komt is bij het “vlammenspel” van de Dimplex Stockbridge sfeerhaard geen schoorsteen, rookafvoer of ventilatie nodig.

Elektrische vrijstaande sfeerhaard

De elektrische sfeerhaard met waterdamp gloeibed is erg in opkomst. Dat heeft meerdere redenen; gasprijzen stijgen hard en de verbranding van gas gaat in de toekomst verdwijnen. Daarnaast is de montage en het gebruik van de elektrische Dimplex Stockbridge 2.0 waterdamp sfeerhaard een fluitje van een cent. Een schoorsteen of gasaansluiting en gesleep met pellets of houtblokken is niet nodig.

De Dimplex Stockbridge is voorzien van de mogelijkheid om uw woning te verwarmen. Het warmte-element kan op twee standen ingesteld worden. Bij stand 1 is het verbruik 1000 Watt, bij stand 2 is dat 2000 Watt. Bij alleen het gebruik van het vlammenspel, dus zonder warmte, is het verbruik 200 Watt.

Dimplex Stockbridge 2.0 kopen?

In dit artikel heeft u de basisprincipes van de elektrische optimyst sfeerhaard kunnen lezen, en de werking van de Stockbridge waterdamp-haard. De Dimplex Stockbridge kachel kunt u bij ons zeer voordelig kopen.

Bij Sfeerhaarden.nl kunt u terecht voor het beste haarden-advies. Heeft u vragen over het vermogen, de bezorging, de plaatsing, onderdelen of de installatie? Vraag het ons gerust en we staan u deskundig te woord. Samen komen we tot een oplossing waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Standaard meegeleverd:

 • Dimplex Stockbridge vrijstaande elektrische waterdamp kachel
 • Afstandsbediening met batterijen
 • Eenvoudig uitneembaar houtset
 • Lampen
 • 1.5 meter voedingskabel
 • Handleiding

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

62 x 67 x 39

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden