Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Scandic

De Dimplex Scandic goedkoop kopen bij sfeerhaarden.nl voor de beste prijs en snelle levering.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Scandic

Dimplex Scandic

Dimplex Scandic is een moderne vrijstaande elektrische sfeerhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Dimplex Scandic is een elektrische sfeerhaard die geïnspireerd is op het ontwerp van de originele Zweedse kachel. Dankzij zijn vorm en gepatenteerde Optiflame® techniek geeft hij uw woonkamer gezelligheid mee.

Dimplex Scandic met Optiflame®

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Dimplex Scandic haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

Uw haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de hout-set met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal.

De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Eenvoudige installatie en bediening

De Dimplex Scandic kunt u plaatsen waar u wilt. Gewoon ’plug and play’. Hij is vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm.

Hier nog even een video van de prachtige Dimplex Scandic.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 16 Gemiddeld: 4]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

77 x 104 x 35

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden