Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Cubic

De Dimplex Cubic vrijstaande sfeerhaard bij sfeerhaarden.nl. Goedkoop en snel geleverd door heel Europa.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Cubic

Dimplex Cubic

Dimplex Cubic is een moderne elektrische vrijstaande sfeerhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met een prachtig vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

“Dimplex producten zijn uitsluitend in Kampen te bezichtigen”

De Dimplex Cubic elektrische haard geeft u gegarandeerd jaren plezier dankzij zijn tijdloze ontwerp. Het ontwerp met metaal-kleur en strakke lijnvoering staan erg goed in een modern interieur.

Dimplex Cubic met Faber Opti-myst

U blijft kijken! Het Opti-myst “vuur” beeld maakt een einde aan het “platte 2D vuurbeeld” van elektrische sfeerhaarden. Faber heeft een 3-D vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit was elektrisch brandend vuur zo realistisch.

Dimplex Cubic vrijstaande haard

Vriendelijk in gebruik

Vrijstaande elektrische haarden kunt u plaatsen waar u wilt en werken volgens het “plug and play” principe. Ze zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk in gebruik en veilig voor kinderen. Hoe echt het vuurbeeld ook is, het zijn geen echte vlammen en het “vuur” wordt niet warm.

Dimplex Cubic: stroom en water

Een waterreservoir, het LED of halogeen licht, de warmte en een verdamper creëren prachtige revolutionaire vlammen. De vlammen van de Dimplex Cubic zijn niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol met water gevuld reservoir brandt de haard 8 tot 10 uur. De vrijkomende fijne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis, wat een voordeel is tijdens de droge lucht in de winter.

*Het advies is om de watervernevelaars of transducers afhankelijk van het gebruik, tenminste eenmaal per jaar te vervangen.

Categorie: Vrijstaande sfeerhaarden

Hierbij een video (niet-Nederlands) voor het sfeerbeeld van de Dimplex Cubic.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 10 Gemiddeld: 3]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

67 x 127 x 42

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden