Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Beethoven Antique

650.00

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Dimplex Beethoven Antique haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Beethoven Antique

De Dimplex Beethoven Antique is een elektrische haard die is ontworpen in de stijl van de Weense herenhuizen. De Beethoven Antique is daardoor het bijzondere middelpunt in uw huis.

Beethoven Antique met Faber Optiflame®

Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Dimplex Beethoven Antique vrijstaande sfeerhaard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.

De Dimplex Beethoven Antique is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warmte en sfeer, en nodigt uit voor een gezellig moment met familie en vrienden. Mede door de prachtige verlichting van de houtset met de modernste LED-technieken heeft u een prachtig vlameffect. De set houtblokken geeft een perfecte sfeer en gloeit erg realistisch.

Merk en type
Merk Dimplex
Model Beethoven Antique
Vuurzicht Front
Type kachel Vrijstaand
Vuurtype Leds
Brandstof Elektrisch
Afstandsbediening Ja
Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Kleuren Zwart
Verwarming en vermogen
Vermogen 0,75 – 1,5 kW
CV Aansluiting Nee
Branderdecoratie Houtset
Overige
Categorieën Elektrische haarden, Met schouw
Sku 1020014
Product URL Dimplex Beethoven Antique

Lijntekening Beethoven Antique

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 3 Gemiddeld: 4.7]

Extra informatie

Merk

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Brandstof

Afstandsbediening

Ja

Lijntekening

https://www.sfeerhaarden.nl/?attachment_id=389985

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam.