Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur

De Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur bij sfeerhaarden.nl Kampen te koop voor de laagste prijs. Goedkoper krijg je ‘m nergens. Vraag vandaag nog een offerte!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur

Charlton & Jenrick Fireline FP

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard met rechte deur is een mooie moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden. Het realistisch vlammenspel geeft sfeer en is een echte verrijking van uw interieur.

De Charlton & Jenrick Fireline FP sfeerhaard is gebaseerd op het houtkachel model FX/FP5W, één van de meest populaire houtkachels. Net zoals bij de echte houtkachel is deze haard degelijk en robuust door het 5 mm laser geprofileerde plaatstaal en de gietijzeren deur.

De haard heeft een ultra-realistisch vlam-effect dankzij de 3D Ecoflame™ techniek van Charlton & Jenrick.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

44 x 58.3 x 33.2

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden