Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur

Report Abuse
Categorie:

1,167.00

De Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

3 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Charlton & Jenrick Fireline FP

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische sfeerhaard rechte deur is een moderne elektrische sfeerhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische haard is gebaseerd op het houtkachel model FX/FP5W, één van de meest geliefde houtkachels in Engeland. Net zoals bij de houtkachels zijn deze kachels degelijk en robuust door het 5 mm laser-geprofileerde plaatstaal en de gietijzeren deur.

De kachels hebben een ultra-realistisch vlammeneffect dankzij de 3D Ecoflame™ techniek van Charlton & Jenrick.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

44 x 58.3 x 33.2

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"