Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 24 of 25 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Goedkope vrijstaande sfeerhaarden kopen bij Sfeerhaarden.nl Kampen. Klik hieronder om meer vrijstaande sfeerhaarden te zien.

Elektrische vrijstaande sfeerhaard

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard heb je geen last van inbouw werkzaamheden, een rookkanaal, rook, schadelijke stoffen etc. Voordelen alom! U zet hem neer, plaats hem in uw interieur, doet de stekker in het stopcontact en klaar. Daarnaast zijn vrijstaande sfeerhaarden meestal goedkoper dan inbouwhaarden.

Vlammenspel, vuurbeleving zoals een echte openhaard

Vrijstaande elektrische haarden zijn gemakkelijk in onderhoud en een groot aantal modellen lijkt sprekend op een echte openhaard.

Zo zijn bijvoorbeeld opti-virtual en opti-myst technieken die gebruikt worden in sfeerhaarden waarbij de vlammen en het geknetter een levensecht vuurspel bieden.

Aanbieding elektrische vrijstaande sfeerhaarden

Wij garanderen de goedkoopste prijs te handteren voor al onze elektrische vrijstaande sfeerhaarden. Wij zijn niet alleen de goedkoopste leverancier van vrijstaande sfeerhaarden, maar ook de goedkoopste in elektrische hangende haarden, elektrische inbouwhaarden, elektrische roomdividers, losstaande haarden en kachels, elektrische haarden met schouw etc.

Onze soorten elektrische sfeerhaarden:

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"