Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 23 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Elektrische haard vrijstaand

De elektrische haard vrijstaand is gemakkelijk in onderhoud en een groot aantal modellen lijkt sprekend op een echte openhaard. Zo zijn bijvoorbeeld opti-virtual en opti-myst waterdamp technieken die gebruikt worden in elektrische vrijstaande haarden waarbij de vlammen en het geknetter een levensecht vuurspel bieden.

Weten welke haard het beste bij u past? Ga naar onze gratis en vrijblijvende sfeerhaarden-keuzehulp!

Goedkope vrijstaande elektrische sfeerhaarden kopen bij Sfeerhaarden.nl Kampen.

lees meer

Elektrische vrijstaande haarden

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard heb je geen last van inbouw werkzaamheden, een rookkanaal, rook, schadelijke stoffen etc. Voordelen alom! U zet hem neer, plaats hem in uw interieur, doet de stekker in het stopcontact en klaar. Daarnaast zijn vrijstaande sfeerhaarden meestal goedkoper dan inbouwhaarden.

Aanbieding elektrische haard vrijstaand

Wij garanderen de goedkoopste prijs te handteren voor al onze elektrische vrijstaande haarden. Wij zijn niet alleen de goedkoopste leverancier van de elektrische haard vrijstaand, maar ook de goedkoopste in elektrische hangende haarden, inbouwhaarden, elektrische roomdividers, losstaande haarden en kachels, elektrische haarden met schouw, cinewalls etc.

Onze soorten elektrische haarden:

Een vrijstaande elektrische haard of toch iets anders?

Voor het sfeervol verwarmen van uw huis heeft u een scala aan mogelijkheden. Naast de vrijstaande haard zijn er inbouwhaarden, wandhaarden, ombouw- en inzethaarden, voorzethaarden etcetera.
Wij bieden kortingen op alle adviesprijzen en regelmatig zie je een kortingscode voorbij komen op social media zoals YouTube, Pinterest en Instagram.

Prijzen opvragen kan via deze website bij de producten, maar ook kunt u onze klantenservice bellen voor de actuele prijzen en (voorraad)modellen. En heeft u (extra) onderdelen nodig, of onderdelen voor reparatie? Ook dan kunt u terecht bij sfeerhaarden.nl.

Ben u in de gelegenheid om naar een van onze showrooms te komen dan krijgt u daar alle informatie en kunnen alle kachels zoals de vrijstaande haarden live werkend bekeken worden. En is ter plaatse beslissen niet mogelijk, dan neemt u gewoon een uitgebreide brochure of catalogus mee zodat u vanuit uw luie stoel de voorraad kunt bekijken. De werking van een groot aantal vrijstaande haarden is vaak ook te zien op YouTube.

Vlameffecten bij de vrijstaande elektrische haard

Vrijstaande sfeerhaarden komen met verschillende gloei- of vlameffecten. Hierbij zijn de LED, opti-myst waterdamp en opty-flame het populairste. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van de diverse gloei- en vlameffecten, de voordelen en de nadelen en wat het u gaat kosten.

Betalen kan bij ons contant of d.m.v. de vele digitale betaalmogelijkheden zoals Ideal, Mastercard en Paypal.


Onze hoofdvestiging bevindt zich in Kampen (Overijssel, regio Zwolle, IJsselmuiden, Emmeloord, Dronten, Genemuiden, Elburg, Wezep, Hattem).

✔ Goedkoopste totaalprijs elektrische haarden ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam.