Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Elski LED Fire

De Xaralyn Elski LED inzethaard is ontworpen voor een Xaralyn schouw, of voor losse inbouw. De Elski sfeerhaard is eenvoudig in gebruik en geeft een realistisch vuurbeeld. Kan worden gebruikt als bijverwarming of decoratief.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Elski LED Fire

De Xaralyn Elski LED inzet- of inbouwhaard is eenvoudig in gebruik en geeft een realistisch vuurbeeld. Deze sfeerhaard kan gebruikt worden als bijverwarming of enkel decoratief.

De Xaralyn Elski LED Fire geeft de illusie van een echte openhaard, maar dan zonder de nadelen. De Elksi LED is door het gebruik van LED verlichting bijzonder energiezuinig en beschikt additioneel over een verwarmingsfunctie van 600 en 1200 Watt. De Elski LED haard is volledig onderhoudsvrij en kan bediend worden met een afstandsbediening. Dit type elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

De Xaralyn Elski LED Fire kan worden gebruikt als een decoratieve haard met vlameffect of als verwarming voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer. Hij is simpel te installeren en kan in elke kamer thuis geplaatst worden. Dankzij de combinatie van de houtblokken en de LED’s is deze Elski elektrische sfeerhaard niet alleen decoratief, maar brengt hij ook gezelligheid en sfeer in de ruimte waar hij is geplaatst.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 7 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Trivero Elski LED Fire

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Brandstof

Afstandsbediening

Ja

Kleuren

Zwart

Vermogen

0.6 – 1.2 kW

CV Aansluiting

Nee

Branderdecoratie

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden