Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Xaralyn Elski LED Fire

Report Abuse
Categorie├źn: , ,

233.00

De Xaralyn Elski LED inzethaard is ontworpen voor een Xaralyn schouw, of voor losse inbouw. De Elski sfeerhaard is eenvoudig in gebruik en geeft een realistisch vuurbeeld. Kan worden gebruikt als bijverwarming of decoratief.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

De Xaralyn Elski LED inzet- of inbouwhaard is eenvoudig in gebruik en geeft een realistisch vuurbeeld. Deze sfeerhaard kan gebruikt worden als bijverwarming of enkel decoratief.

De Xaralyn Elski LED Fire geeft de illusie van een echte openhaard, maar dan zonder de nadelen. De Elksi LED is door het gebruik van LED verlichting bijzonder energiezuinig en beschikt additioneel over een verwarmingsfunctie van 600 en 1200 Watt. De Elski LED haard is volledig onderhoudsvrij en kan bediend worden met een afstandsbediening. Dit type elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken.

De Xaralyn Elski LED Fire kan worden gebruikt als een decoratieve haard met vlameffect of als verwarming voor kleinere ruimtes, zoals een slaapkamer. Hij is simpel te installeren en kan in elke kamer thuis geplaatst worden. Dankzij de combinatie van de houtblokken en de LED’s is deze Elski elektrische sfeerhaard niet alleen decoratief, maar brengt hij ook gezelligheid en sfeer in de ruimte waar hij is geplaatst.

Extra informatie

Merk

Model

Trivero Elski LED Fire

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Brandstof

Afstandsbediening

Ja

Kleuren

Zwart

Vermogen

0.6 – 1.2 kW

CV Aansluiting

Nee

Branderdecoratie

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"