Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Castello 70 3D sfeerhaard LED

De 3D sfeerhaard Xaralyn Castello 70 3D LED geeft een levensecht 3D vuurbeeld. De Castello elektrische haard kan worden gebruikt als bijverwarming of enkel voor een gezellige sfeer in huis.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Castello 70 3D sfeerhaard LED

De Xaralyn Castello 70 3D LED elektrische inbouwhaard geeft een levensecht vuurbeeld. Deze Castello elektrische haard kan ingezet worden als bijverwarming of gebruik hem voor de verrijking van je interieur.

De Xaralyn Castello 70 3D LED is uitgevoerd in metaal en volledig glad (zonder zichtbare schroeven) afgewerkt. Gebruik de Castello als wandhaard of inbouwhaard. De montage kunt u zelf verzorgen, of overlaten aan de specialisten van Sfeerhaarden.nl. Wij bouwen ze voor u aan of in de muur of in een nieuwe of bestaande schouw.

3D sfeerhaard

Deze elektrische haard lijkt een echte openhaard maar dan zonder de bekende nadelen. De Castello maakt gebruik van LED techniek en is daardoor erg zuinig met energie en heeft een verwarming van 600 en 1200 Watt. De Castello 70 3D LED heeft geen onderhoud nodig. Hij heeft een afstandsbediening en een paneel op de haard voor de bediening.

De Xaralyn Castello 70 elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Waarom u een 3D-open haard in uw huis nodig heeft

De schoonheid van de 3D-haard komt van zijn realistische visuele aantrekkingskracht en het vermogen om sfeer te creëren in elke kamer. Met een van deze units in huis heb je nooit meer het gevoel dat je een authentieke vuurervaring misloopt. Je kunt ze desgewenst ook als extra verwarming gebruiken, wat ze extra handig en kostenbesparend maakt. Voordat u een van deze prachtige elektrische haarden in uw huis installeert, moet u eerst eens kijken naar de voordelen die ze bieden om te zien of ze geschikt zijn voor u!

Voordelen van een elektrische 3D sfeerhaard

Er zijn verschillende redenen waarom investeren in een moderne elektrische haard voordelig kan zijn voor uw huis. Laten we eens kijken wat deze voordelen zijn:

1. Decoratief: een van de grootste voordelen die u krijgt bij het installeren van een elektrische sfeerhaard met 3D techniek is de decoratieve aantrekkingskracht. Of je nu karakter en diepte aan je woonkamer wilt toevoegen of het die speciale touch wilt geven waar je naar op zoek was, als je er een koopt, kun je precies dat doen!

2. Efficiënt: als u zich zorgen maakt dat u in de winter te veel geld uitgeeft aan het verwarmen van uw huis, dan is investeren in een elektrische 3D-haard een goed idee. Omdat ze door hun ontwerp warmte kunnen produceren, helpen ze je huis warm te houden zonder het gebruik van gas.

3. Veiligheid: elektrische haarden zijn niet alleen kostenefficiënt, maar bieden ook veiligheidsvoordelen omdat ze geen echte vlammen gebruiken en werken met elektriciteit in plaats van gas zoals traditionele haarden doen

Hoe werkt een 3D elektrische haard?

Elektrische haarden zijn een geweldige manier om extra warmte en sfeer toe te voegen aan uw huis zonder te investeren in een echte open haard. Ze worden geleverd met verschillende warmte-instellingen, waaronder alleen vlam, alleen warmte of beide, zodat u uw vuurervaring echt kunt aanpassen. Met het digitale display kunt u ook uw comfortniveau aanpassen door temperatuur, helderheid en meer weer te geven en te regelen. Hoewel sommige haardmodellen mogelijk moeten worden geïnstalleerd, kunnen de meeste eenvoudig door iedereen worden geplaatst.

Een 3D sfeerhaard of liever wat anders?

Er zijn veel soorten elektrische kachels, dus het kan moeilijk kiezen zijn. Een sfeerhaard met 3D techniek is natuurlijk prachtig maar ook een ander vlambeeld kan erg mooi zijn. Sommige zien er misschien leuk uit, maar zijn moeilijk te installeren of onhandig in gebruik. Hier zijn enkele dingen waar u op moet letten bij het kiezen van het juiste model.

  1. Wordt deze geleverd met een afstandsbediening?
  2. Kan ik bepalen hoeveel warmte er wordt geproduceerd?
  3. Is er een thermostaat waarmee ik de gewenste temperatuur kan instellen?
  4. Hoe ziet de haard eruit en van welk materiaal is hij gemaakt?
  5. Wat voor soort brandstof (wij verkopen ook bio-ethanol haarden)?
  6. Heb ik voor de installatie extra apparatuur nodig?
  7. Zijn er veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in het ontwerp?
  8. Hoeveel warmte wordt er geproduceerd en hoe snel wordt die warmte door mijn kamer of huis verspreid?

Onze meest verkochte sfeerhaarden

Met al deze factoren in gedachten, zijn hier onze meest verkochte en dus populairste elektrische sfeerhaarden van dit moment. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel deze modellen op dit moment het meest verkocht worden, u misschien naar iets heel anders op zoek bent.

Extra informatie

Merk

Model

Castello 70 3D LED

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Brandstof

Kleur

Branderdecoratie

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden