Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Xaralyn Castello 70 3D LED

Report Abuse
Categorie├źn: ,

1,799.00

De Xaralyn Castello 70 3D LED haard geeft een levensecht 3D vuurbeeld. De Castello elektrische haard kan worden gebruikt als bijverwarming of enkel voor een gezellige sfeer in huis.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Xaralyn Castello 70 3D LED

De Xaralyn Castello 70 3D LED haard geeft een levensecht 3D vuurbeeld. Deze Castello elektrische haard kan ingezet worden als bijverwarming of gebruik hem voor de verrijking van je interieur.

De Xaralyn Castello 70 3D LED is uitgevoerd in metaal en volledig glad (zonder zichtbare schroeven) afgewerkt. Gebruik de Castello als wandhaard of inbouwhaard.

Deze elektrische haard lijkt een echte openhaard maar dan zonder de bekende nadelen. De Castello maakt gebruik van LED techniek en is daardoor erg zuinig met energie en heeft een verwarming van 600 en 1200 Watt. De Castello 70 3D LED haard heeft geen onderhoud nodig. Hij heeft een afstandsbediening en een paneel op de haard voor de bediening. De Xaralyn Castello 70 3D LED elektrische haard geeft een redelijk goed 3-dimensioneel beeld en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Extra informatie

Merk

Model

Castello 70 3D LED

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Brandstof

Kleur

Branderdecoratie

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"