Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Kalfire E-one 100F

Report Abuse
Categorie:

3,595.00

De Kalfire E-one 100F is een duurzame sfeerhaard met erg mooie vlammen waar u naar blijft kijken. Deze haard is voorzien van de “Atmos Heating technologie”.

2 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Kalfire E-one 100F

De Kalfire E-one 100F elektrische haard geeft een hele nieuwe betekenis aan de haard. Vuur zoals u dat nog nooit eerder ervaren heeft. De Kalfire E-one 100F is een duurzame sfeerhaard met erg mooie vlammen waar u naar blijft kijken. Deze Kalfire is een hightech elektrische sfeerhaard, dus zonder rookkanaal, en kan op iedere plek in huis worden geplaatst. Vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur en vlamgeluid zijn volledig naar wens in te stellen. Eindeloze mogelijkheden zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Kalfire E-one 100F zien

U ziet de vlammen en het realistische houten gloedbed die samen een prachtige vuurbeleving laten zien. Met de Kalfire E-one 100F afstandsbediening stelt u eenvoudig de kleur van de vlammen, de intensiteit en het gloedbed in zoals u dat wenst.

Kalfire E-one 100F horen

De Kalfire E-one 100F geeft een knetterend houtgeluid voor een beleving van een echt houtvuur. Het volume is perfect in te stellen. Met de afstandsbediening kiest u voor het knisperende larikshout of het iets rustiger beukenhout geluid.

Kalfire E-one 100F voelen

Met de Kalfire E-one 100F creëert u de aangename warmte van een haard in uw woning. De speciale “Atmos Heating technologie” verspreidt een atmosferische warmte in uw woonkamer waarmee u geniet van een optimale sfeerhaard beleving. Atmos Heating is optioneel verkrijgbaar bij de Kalfire E-one 100F.

Extra informatie

Brandstof

Vuurzicht

Vuurtype

Kleur

Afstandsbediening

Ja

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"