Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Kalfire E-one 100F

De Kalfire E-one 100F is een duurzame inbouw sfeerhaard met erg mooie vlammen waar u naar blijft kijken. Deze haard is voorzien van de “Atmos Heating technologie”.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Kalfire E-one 100F

De Kalfire E-one 100F elektrische haard geeft een hele nieuwe betekenis aan de haard. Vuur zoals u dat nog nooit eerder ervaren heeft. De Kalfire E-one 100F is een duurzame inbouwhaard met erg mooie vlammen waar u naar blijft kijken.

Deze Kalfire is een hightech elektrische sfeerhaard, dus zonder rookkanaal, en kan op iedere plek in huis worden geplaatst. Vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur en vlamgeluid zijn volledig naar wens in te stellen. Eindeloze mogelijkheden zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Kalfire E-one 100F inbouwhaard zien

Kalfire E-one 100F

U ziet de vlammen en het realistische houten gloed-bed die samen een prachtige vuurbeleving laten zien. Met de Kalfire E-one 100F afstandsbediening stelt u eenvoudig de kleur van de vlammen, de intensiteit en het gloedbed in zoals u dat wenst.

De Kalfire horen

De Kalfire E-one 100F geeft een knetterend houtgeluid voor de beleving van een echt houtvuur. Het volume is super goed in te stellen. Met de afstandsbediening kiest u voor het knisperende larikshout of het iets rustiger beukenhout geluid.

Kalfire E-one 100F inbouw haard voelen

Met de Kalfire E-one 100F creëert u de aangename warmte van een haard in uw woning. De speciale “Atmos Heating technologie” verspreidt een atmosferische warmte in uw woonkamer waarmee u geniet van een optimale sfeerhaard beleving.

Atmos Heating is optioneel verkrijgbaar bij deze Kalfire inbouwhaard.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 3 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Brandstof

Vuurzicht

Vuurtype

Kleur

Afstandsbediening

Ja

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden