Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Helex Trimline 90E Hoek

Een elektrische haard met een extra dimensie. Deze Helex Trimline 90E hoekhaard heeft het allemaal. En het mooie is, hij past nagenoeg overal in uw huis!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Helex Trimline 90E Hoek

Niet te groot en niet te klein, gewoon een perfecte sfeerhaard. Een elektrische haard met een extra dimensie. Deze Helex Trimline 90E hoek haard heeft het allemaal. En het mooie is, hij past nagenoeg overal in je huis!

De elektrische Helex Trimline 90E hoek is gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening. Naast sfeer heeft de Helex Trimline 90E hoek ook een verwarmingselement met een output tussen de 0,75 kW en 1,5 kW. De vlammen worden weergegeven d.m.v. LED technologie.

Naast de Helex Trimline 90E hoek zijn ook leverbaar:

Helex Trimline 90E front
Helex Trimline 90E Panorama

Kies de elektrische inbouwhaard die past in uw interieur in één van de drie verschillende maten; 75, 90 en 140 cm en personaliseer deze met een range van modulaire opties in verschillende materialen en design zodat er altijd wat passend is voor jouw wensen.

Standaard komt de haard als een front model, maar deze kan simpel worden omgebouwd naar een hoek of panorama dankzij de gratis conversie kit. Dat maakt het een van de meeste veelzijdige haarden die beschikbaar is.

Extra informatie

Merk

Vuurzicht

Model

Brandstof

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden