Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Helex Trimline 90E Front

Mooie Helix landschaps-haard, zonder al te veel waardevolle ruimte te hoeven inleveren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Helex Trimline 90E Front

Bent u op zoek naar een mooie landschaps-haard, zonder al te veel waardevolle ruimte te hoeven inleveren? Dan is de Helix Trimline elektrische inbouwhaard iets voor u. De Helex Trimline 90E front past in elk interieur en heeft een luxe uitstraling. Deze sfeerhaard is eenvoudig door een druk op de knop te bedienen.

De elektrische haarden van Helex zijn gemakkelijk te bedienen met de infrarood afstandsbediening. Naast sfeer verwarmen deze haarden ook, met een output tussen de 0,75 kW en 1,5 kW. Het vlammenspel wordt weergegeven door middel van LED technologie.

Kies de elektrische haard die past in uw interieur in één van de drie verschillende maten. Naast de Helex Trimline 90E front zijn ook leverbaar:

Helix Trimline personaliseren

Personaliseer de Helix Trimline met een range van modulaire opties in verschillende materialen en designs zodat er altijd wat passend is voor uw wensen. Standaard komt de haard als een front model, maar deze kan simpel worden omgebouwd naar een hoek of panorama dankzij de gratis conversie kit. Dat maakt het een van de meeste veelzijdige haarden die beschikbaar is.

Stel geheel vrijblijvend je vragen over deze haard via 038-2022181, of vraag vandaag nog een online offerte.

Extra informatie

Merk

Vuurzicht

Model

Brandstof

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden