Aanbieding!

Gazco eReflex 195R

2,531.00

De Gazco eReflex 195R kopen bij sfeerhaarden.nl voor de beste totaalprijs waaronder levering en installatie.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Gazco eReflex 195R

Gazco eReflex 195R is een moderne elektrische LED inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De grote elektrische haard Gazco eReflex 195R is een eyecatcher en middelpunt in elke huiskamer. Het is de grootste haard in de eReflex serie.  Dankzij de combinatie van een diep brander-bed met vier verschillende vlam effecten Chromalight® een echte blikkenvanger. De elektrische eReflex 195R komt met een handige afstandsbediening waarmee alle instellingen van de haard bediend kunnen worden. Ook zonder verwarming kan van het verlichtings-effecten worden genoten.

Gazco eReflex in verschillende formaten

Zoals gezegd is de Gazco eReflex 195R te bedienen met een afstandsbediening zodat u controle over de vlammen geeft. U kunt verschillende kleuren gebruiken met of zonder warmte. Omdat hij mooi kan worden ingebouwd lijkt het alsof het vuur in een gat in de muur zit. Maar ook als u een minder grote ruimte heeft kun u van een eReflex genieten. De eReflex is er in vijf kleinere formaten.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

202 x 56 x 27

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…