Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Faber e-MatriX 1300/400 III

Report Abuse
Categorie:

5,238.00

De Faber e-MatriX 1300/400 III is een elektrische inbouwhaard, voorzien van het Opti-Myst systeem. Deze haard gebruikt stroom, water verlichting en watervernevelaars om vlammen te creëren.

5 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Faber e-MatriX 1300/400 III

Faber e-MatriX 1300/400 III
Faber e-MatriX 1300/400 III

De Faber e-MatriX 1300/400 III elektrische inbouwhaard behoort tot de Faber e-MatriX Linear Fires. Deze elektrische Linear Fire-modellen bieden een royaal vuurbeeld over vrijwel de gehele breedte van de haard, en dat bij elke vlamhoogte. Ook bij een minimale warmtevraag komen de vlammen in de e-MatriX 1300/400 III prachtig tot hun recht. .

Waarom is de Faber e-MatriX een goeie keuze?

De e-MatriX haarden van Faber bieden de sfeer van boeiend vlammenspel, zonder dat beperkingen een rol spelen. Het prachtige beeld en geluid van een rijk houtvuur ontstaat namelijk door verneveling van water. De Faber e-MatriX 1300/400 III kan daardoor bijna overal worden geïnstalleerd waar water en elektriciteit voorhanden zijn. Dat maakt de Faber e-MatriX 1300/400 III tot een intelligente en bewuste keuze, om te genieten en tot elkaar te komen.

Hoe werkt de e-MatriX brander?

Het vuurbeeld van de Faber e-MatriX 1300/400 III is ontstaan uit een doorontwikkeling van het gepatenteerde Opti-Myst systeem. Alleen stroom en water zijn voldoende; verlichting en watervernevelaars creëren “vlammen” die niet zijn te onderscheiden van echt vuur. De waternevel draagt ook nog eens bij aan de, in de wintermaanden welkome vochthuishouding in huis. Het energieverbruik is hierbij erg laag. Daardoor is de ‘brander’ van de Faber e-MatriX 1300/400 III vriendelijk voor het milieu, eenvoudig te bedienen en volkomen veilig.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"