Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Faber e-MatriX 1300/400 II

De Faber e-MatriX 1300/400 II is een elektrische inbouwhaard, voorzien van een Opti-Myst systeem. Deze haard gebruikt stroom en water dat door verlichting en watervernevelaars vlammen creëert.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Faber e-MatriX 1300/400 II

Faber e-MatriX 1300/400 II

De Faber e-MatriX 1300/400 II behoort tot de Faber e-MatriX Linear Fires. Deze elektrische Linear Fire-modellen bieden een royaal vuurbeeld over vrijwel de gehele breedte van de haard bij elke vlamhoogte.

Ook bij een minimale warmtevraag komen de vlammen in de e-MatriX 1300/400 II prachtig tot hun recht.

Is de Faber e-MatriX een goede keuze?

De e-MatriX haarden van Faber bieden de sfeer van boeiend vlammenspel. Het prachtige beeld en geluid van een rijk houtvuur ontstaat namelijk uit waterdamp door verneveling!

De e-MatriX kan daardoor bijna overal worden geïnstalleerd waar water en elektriciteit voorhanden zijn. Dat maakt de e-Matrix tot een intelligente en bewuste keuze, om te genieten en tot elkaar te komen.

De Faber e-MatriX 1300/400 II brander

Het vuurbeeld van de Faber e-MatriX 1300/400 II ontstaat uit een doorontwikkeling van het gepatenteerde Opti-Myst systeem. Alleen stroom en water zijn benodigd; verlichting en watervernevelaars creëren ‘vlammen’ die niet zijn te onderscheiden van echt vuur. De ultradunne waternevel draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

Het energieverbruik is bovendien beperkt. Daardoor is de ‘brander’ van de e-Matrix vriendelijke voor het milieu, eenvoudig te bedienen en, dankzij de afwezigheid van warmte, volkomen veilig.

Zie ook ons volledige assortiment waterdamphaarden met verwarming!

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 4 Gemiddeld: 4.5]

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden