Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Element4 Trisore 150H e

De Element4 Trisore 150H e te koop bij sfeerhaarden.nl. De beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Element4 Trisore 150H e

Element4 Trisore 150H e is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Element4 Trisore 150H elektrische inbouwhaard

Elektrische inbouwhaarden brengen sfeer maar kunnen ook warmte in huis brengen, en dat geld zeker voor de Element4 Trisore 150H. Hij is op meerdere manieren toepasbaar. Hij kan eenvoudig op diverse manieren worden geplaatst waardoor u sfeer in uw huis brengt met een mooi vlammenspel, zonder gedoe met afvoerkanalen.

Moderne elektrische inbouwhaarden

Vlammen zo realistisch dat je niet geloofd dat het elektrisch is! De moderne elektrische sfeerhaarden combineren hoogwaardige techniek met elegante styling.

Prachtige vlam-effecten en een diep bed van natuurgetrouwe houtblokken bieden ongeëvenaard realisme en diepte. Geavanceerde LED-systemen zorgen voor realistische 3D vlammen. In onze online shop vindt ook u een moderne strakke en eenvoudig te installeren inbouw sfeerhaard die aan uw wensen voldoet!

Een ingebouwde haard naar wens

Ingebouwde haarden zoals de Element4 Trisore 150H, maar ook aan de de muur gemonteerde “hangende” elektrische haarden kunnen worden geïnstalleerd als een 3-zijdige elektrische haard of een 2-zijdige elektrische hoekhaard. Hiermee creëert u een prachtig openhaard effect in uw huis.

Inbouwen is te veel werk? Of heeft u weinig ruimte? Als alternatief kunt u kiezen voor een vrijstaande sfeerhaard die in veel huizen steeds populairder wordt en overal geplaatst kan worden.


Vragen over inbouw-haarden?

elektrische inbouwhaard

Vraag een van onze adviseurs naar alle ins en outs over de aanschaf, de installatie en de werking van een elektrisch haard zoals de Element4 Trisore 150H, of bezoek een van onze showrooms in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht.


Algemene informatie over de elektrische inbouwhaard

In vergelijking met andere soorten haarden is de elektrische inbouwhaard een elektrische haard die is ontworpen om een ​​duurzamere oplossing te bieden. Als je een elektrische haard aan de muur, in een bestaande haard of in de buurt van een entertainment systeem wilt installeren, dan is een inbouwhaard de perfecte oplossing. Daarom hebben we deze website samengesteld om u de beste en meest geschikte elektrische haarden te tonen.

Deze elektrische inbouwhaarden (zonder rookafvoer) zijn ontworpen om in elke muur te worden ingebouwd voor een meer persoonlijke uitstraling en afwerking van uw huis.

Kies een frame voor inbouwmontage of kies voor een frame-loos exemplaar en integreer je elektrische haard volledig in je interieur. Met deze indrukwekkende haarden imiteert u een echte gashaard voor een fractie van de kosten.

Voordelen elektrische inbouw haard

Voordelen van de elektrische inbouwhaard:

  • Een elektrische inbouwhaard is een goedkoop alternatief voor gas
  • Kan zonder isolatie op elke muur worden geïnstalleerd
  • Geen onderhoud, geen ventilatie, geen geur of rook
  • Geen verbranding of directe hitte dus veilig voor kinderen en huisdieren
  • De inbouwhaard kan gebruikt worden als bijverwarming
  • Kan het hele jaar door worden gebruikt zonder milieuschade of klachten vanwege rook- en stankoverlast
  • Wordt geleverd met een handige afstandsbediening

Eenvoudige installatie en bediening

Eenvoud is de kern van de elektrische inbouwhaard. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben geen ventilatieopeningen, schermen, afvoerkanalen of gasleidingen nodig zoals gas- en houthaarden dat hebben.

Met een druk op de knop geniet u van de sfeer van vuur, zonder poespas zoals bij een hout-gestookte of gashaard.

Of je nu een inbouwhaard, hangende haard, vrijstaande haard of iets anders wilt, u kunt kiezen uit een enorme reeks modellen om het hele jaar door sfeer toe te voegen aan elke kamer in uw huis.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

153.8 x 80.8 x 31.6

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden