Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Opti-Virtual Double

De Dimplex Opti-Virtual Double bij sfeerhaarden.nl, de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Opti-Virtual Double

Dimplex Opti-Virtual Double is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Dimplex Opti-Virtual Double elektrische inbouwhaard

Elektrische inbouwhaarden brengen sfeer en warmte in huis. Ze zijn op meerdere manieren toepasbaar. Zo kunnen ze in uw schouw of bestaande open haard geplaatst worden. Elektrische inbouw sfeerhaarden zijn op veel plaatsen gemakkelijk te plaatsen of in te bouwen waardoor u sfeer in uw huis brengt met een mooi vlammenspel, zonder gedoe met afvoerkanalen.

Elektrische inbouwhaard als inzethaard of cassette

Elektrische inbouwhaard komen als elektrische inzethaarden of cassettes. Cassettes zijn zeer geschikt om te plaatsen in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard. Dit geeft een mooi vlammenspel waar u jarenlang van kunt genieten.

Elektrische inzet-sfeerhaarden hebben in tegenstelling tot een cassette een achterwand en zijn hierdoor makkelijk in een schouw of ombouw te bouwen. Enkele modellen inbouwhaarden zijn niet alleen sfeervol maar hebben ook een verwarmingsfunctie. U kunt hiermee niet uw volledige huis verwarmen maar de verwarmingsfunctie kan goed gebruikt worden als bijverwarming.

Dimplex Opti-Virtual Double, de moderne elektrische inbouwhaard

Vlammen zo realistisch dat je niet geloofd dat het elektrisch is! De moderne elektrische sfeerhaarden zoals de Dimplex Opti-Virtual Double combineren hoogwaardige techniek met elegante styling.

Prachtige vlam-effecten en een diep bed van natuurgetrouwe houtblokken bieden ongeëvenaard realisme en diepte. Geavanceerde LED-systemen zorgen voor realistische 3D vlammen. In onze online shop vindt ook u een moderne strakke en eenvoudig te installeren inbouw sfeerhaard die aan uw wensen voldoet!

Een ingebouwde haard naar wens

Ingebouwde, maar ook hangende elektrische haarden kunnen worden geïnstalleerd als een 3-zijdige elektrische haard of een 2-zijdige elektrische hoekhaard. Hiermee zorgt u voor een prachtig open-haard effect in uw huis.

Is inbouwen te veel werk of heeft u te weinig ruimte? Dan kunt kunt u kiezen voor een vrijstaande sfeerhaard die overal geplaatst kan worden.


Vragen over de Dimplex Opti-Virtual Double?

elektrische inbouwhaard

Vraag een van onze adviseurs naar alle ins en outs over de aanschaf, de installatie en de werking van Dimplex Opti-Virtual Double, of bezoek een van onze showrooms in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht.


Informatie over de elektrische inbouwhaard

In vergelijking met andere soorten haarden is de elektrische inbouwhaard, zoals de Dimplex Opti-Virtual Double, een haard die is ontworpen voor een ​​duurzamere oplossing. Wil je een elektrische haard aan de muur of in een bestaande haard wilt installeren, dan is een inbouwhaard de oplossing.

Deze elektrische inbouwhaarden kunnen overal worden ingebouwd voor een persoonlijke uitstraling en afwerking naar op maat.

Kies een frame voor inbouw of een frame-loos exemplaar en integreer je inbouwhaard volledig in je interieur. Met deze mooie haarden imiteert u een haard met echte vlammen, goedkoper en zonder de nadelen.


Voordelen van de elektrische inbouwhaard zoals Dimplex Opti-Virtual Double:

  • Een elektrische inbouwhaard is een goedkoop alternatief voor gas
  • Kan zonder isolatie op elke muur worden geïnstalleerd
  • Geen onderhoud, geen ventilatie, geen geur of rook
  • Geen verbranding of directe hitte dus veilig voor kinderen en huisdieren
  • De inbouwhaard kan gebruikt worden als bijverwarming
  • Kan het hele jaar door worden gebruikt zonder milieuschade of klachten vanwege rook- en stankoverlast
  • Wordt geleverd met een handige afstandsbediening

Installatie en bediening

Eenvoud is de kern van de Dimplex Opti-Virtual Double. Hij is eenvoudig te installeren en heeft geen ventilatieopeningen, afvoerkanalen of gasleidingen zoals gas- en houthaarden dat hebben.

Geniet van de sfeer van vuur, zonder de kosten en nadelen van een hout- of gashaard!

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

138 x 45 x 35

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden