Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Juneau

De Dimplex Juneau kopen bij sfeerhaarden.nl voor de beste prijs en snelle levering door heel Nederland en België.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Juneau

Dimplex Juneau

Dimplex Juneau is een moderne elektrische inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Dimplex Juneau elektrische haard met Opti-myst®

Geniet van een mooi vlammenspel dankzij de Dimplex Juneau elektrische haard met Opti-myst® vlameffect. De LED hout-set geeft het beeld van een gloeiende hout-set weer van een klassieke haard. Geniet van het vuurbeeld zonder je druk te hoeven maken om vuur, gas en hitte, want de haard maakt alleen gebruik van waternevel.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

57 x 30 x 26

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden