Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Dimplex Ignite XL 100

Report Abuse
Categorie:

1,816.00

De Dimplex Ignite Xl 100 elektrische sfeerhaard bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa. Goedkoper krijg je ‘m nergens!

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Dimplex Ignite XL 100

De Dimplex Ignite XL 100 elektrische haard kent vele voordelen. Zo biedt het u dankzij de Optiflame®, een prachtig vuurbeeld en geeft het ook nog eens warmte af. Bestel uw eigen exemplaar daarom snel bij Sfeerhaarden.nl. Wilt u eerst meer over dit model weten? Hieronder vertellen wij u graag meer over de Dimplex Ignite XL 100.

Over Dimplex Ignite XL 100

De Ignite XL 100 is een elektrische haard van het merk Dimplex. Het model biedt een mooi vuurbeeld door de toevoeging van de Optiflame®. Hierbij is het vuurbed in zes verschillende kleuren in te stellen. Deze haard is dus een echte blikvanger. Daarnaast is het ook mogelijk om dit model warmte te laten uitstralen. Perfect voor een sfeervolle samenkomst in de woonkamer.

Wat is Optiflame®?

Uniek aan de elektrische haarden van Dimplex is de Optiflame®. Deze gepatenteerde techniek is eenvoudig in te regelen en zorgt ervoor dat het vlambeeld echt gaat ‘leven’. Het fijne van de Dimplex Ignite XL 100 is dat dit met de afstandsbediening te bedienen valt. U hoeft er dus de stoel niet meer voor uit.

Het effect van de Optiflame® is warm en sfeervol. Dit komt mede door de verlichting, die met de nieuwste LED-technieken het effect van vuur perfect nabootst. Een ding is zeker: de Dimplex Ignite XL 100 zal centraal staan in vele bijzondere momenten met familie en vrienden. Aan u de taak om ervan te genieten. Ervaar zelf het effect dat het vuur op de mensen om u heen heeft.

IGNITE XL 100 IN HUIS HALEN?

Warm en sfeervol. Met de Dimplex Ignite XL 100 haalt u gegarandeerd het beste van twee werelden in huis. Schaf daarom vandaag nog uw eigen exemplaar aan. Bij Sfeerhaarden.nl kan dit online of op locatie bij een van onze showrooms.

Wilt u meer weten over onze elektrische haarden? Bel dan gerust naar 038-2022181. Onze specialisten vertellen u graag meer. Is de Dimplex Ignite XL 100 de perfecte haard voor u?

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

257.6 x 41.9 x 14.8

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"