Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Dimplex Gala ST Opti-Myst

Artikelnummer: 7141222651434 Categorie:

1,279.00

De Dimplex Gala ST Opti-Myst kopen bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering bij u aan huis.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Dimplex Gala ST

Dimplex Gala ST Opti-Myst is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Dimplex Gala ST Opti-Myst is een elektrische inbouwhaard met het 3-dimensionale Opti-myst vuurbeeld. Kan als doorkijkhaard en inbouwhaard ingebouwd worden.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

63 x 69 x 30

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"