Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Danville

De Dimplex Danville bij sfeerhaarden.nl te koop voor de beste prijs met een snelle levering en topservice!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Danville

Dimplex Danville Opti-myst haard

Dimplex Danville Opti-myst is een sfeervolle inbouwhaard met realistische vlambeelden. Het vlameffect wordt geproduceerd door een uiterst fijne waterdamp met verlichting; de Opti-myst-technologie. Dit vuurbeeld is volledig verstelbaar en naar wens aan te passen.

Je steekt de stekker in het stopcontact en de haard is klaar voor gebruik. Het enige dat u af en toe hoeft te doen, is het water bij te vullen.

Dimplex Danville voor sfeer en (bij)verwarming

Naast de sfeer is deze Danville elektrische sfeerhaard ook voorzien van een optie om warmte uit te stralen. Het verwarmingsvermogen is regelbaar en de haard kan 1 of 2 kilowatt aan warmte leveren.

Dimplex Danville is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

52 x 62 x 23

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden