Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Dimplex Danville

Artikelnummer: 7141222652882 Categorie:

804.00

De Dimplex Danville bij sfeerhaarden.nl te koop voor de beste prijs met een snelle levering en topservice!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Dimplex Danville Opti-myst haard

Dimplex Danville Opti-myst is een sfeervolle inbouwhaard met realistische vlambeelden. Het vlameffect wordt geproduceerd door een uiterst fijne waterdamp met verlichting; de Opti-myst-technologie. Dit vuurbeeld is volledig verstelbaar en naar wens aan te passen.

Je steekt de stekker in het stopcontact en de haard is klaar voor gebruik. Het enige dat u af en toe hoeft te doen, is het water bij te vullen.

Dimplex Danville voor sfeer en (bij)verwarming

Naast de sfeer is deze Danville elektrische sfeerhaard ook voorzien van een optie om warmte uit te stralen. Het verwarmingsvermogen is regelbaar en de haard kan 1 of 2 kilowatt aan warmte leveren.

Dimplex Danville is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

52 x 62 x 23

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"