Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Cassette 400 Opti-Myst

De Dimplex Cassette 400 Opti-Myst elektrische inbouw sfeerhaard bij sfeerhaarden.nl te koop voor een opvallend lage totaalprijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Cassette 400 Opti-Myst

Dimplex Cassette 400 Opti-Myst

Dimplex Cassette 400 Opti-Myst is een moderne elektrische haard die voorzien is van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische opti-myst haarden.

Dimplex Cassette 400 Opti-Myst is een elektrische inbouwhaard met een 3D Opti-myst vuurbeeld. Makkelijk naar eigen creativiteit te plaatsen. Cassette M Opti-Myst is te plaatsen als 3-zijdige, 2-zijdige en 1-zijdige haard.

Faber Opti-myst haarden

Het Opti-myst vlambeeld maakt een einde aan het “platte vlambeeld” in de elektrische haard. Faber ontwikkelde een 3D vlambeeld met een rookeffect. Elektrische vuren hebben nog nooit zo realistisch gebrand. Vriendelijk in gebruik en je kunt de elektrische haard plaatsen waar je maar wilt.

Ze zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk in gebruik en veilig voor kinderhanden. Hoe echt het beeld van het vuur er ook uitziet, het vuur wordt niet heet.

Elektriciteit en water

Watertanks, lampen (LED), heaters en verdampers produceren revolutionaire vlammen die niet van echt te onderscheiden zijn. De haard brandt 8 tot 10 uur op een reservoir vol water.

Ook draagt de vrijkomende ultradunne waterdamp ​​bij aan de vochthuishouding in de ruimte, en dat is een voordeel in de wintermaanden.

Het geluid van de Dimplex Cassette 400 Opti-Myst

Wie vindt het knusse houtgekraak in de open haard nou niet leuk? De Dimplex Cassette 400 en 600 cassette zijn uitgerust met realistische geluidseffecten van houtvuur. De elektrische haard bevat een module die het geluid van een echte haard simuleert.

Het wordt aanbevolen om de waterverstuiver minstens één keer per jaar te vervangen, afhankelijk van het gebruik.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

41 x 27 x 22

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden