Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Dimplex Cassette 1000R incl. houtset

De Dimplex Cassette 1000R Opti-Myst bij sfeerhaarden.nl, de beste prijs via ons offertesysteem.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Dimplex Cassette 1000R incl. houtset

Dimplex Cassette 1000R

Dimplex Cassette 1000R Opti-Myst is een moderne elektrische inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Producten uit de Dimplex serie zijn alleen te bekijken in Kampen. Neem eerst contact op voor het actuele aanbod en voorraad.

Voordelen Dimplex Cassette 1000R Opti-Myst

Naast alle bestaande opties kunt u er ook voor kiezen om het waterreservoir van de Dimplex Cassette 1000R Opti-Myst aan te sluiten op een vaste wateraansluiting. Dit zorgt voor meer gemak. Ideaal als u de cassettes aan elkaar wilt koppelen voor geweldige resultaten. Het vuurbeeld blijft mooi.

Met de cassette kun je echt elke opstelling maken die je wilt. Omdat alle zintuigen te prikkelen, hebben deze cassettes ook een geluidsmodule. Pas het volume eenvoudig aan met de afstandsbediening.

De led-verlichting in de houtblokken zorgt voor een prachtig licht, waardoor de stammen er echt gloeiend uitzien. Daarnaast staan ​​LED’s bekend om hun lange levensduur en energiebesparing.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

101 x 30 x 20

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden