Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard Tweezijdig

Report Abuse
Categorie:

2,606.00

De Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard Tweezijdig bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa

1 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard Tweezijdig is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrische haard biedt verbluffende realistische vuur- en vlam effecten die behoort tot de meest moderne in de markt. Daarnaast is het ontwerp van de haard modern en hedendaags, wat niet alleen de haard geschikt maakt voor alle type interieurs maar zich ook overal laat plaatsen.

Charlton & Jenrick Polaris:
– Realistisch lint-effect van natuurlijke vlammen met een keuze in drie verschillende vlamkleuren en vijf verschillende vlamsnelheden.
– Actief gloeiend vuurbed van sintels met vijf helderheidsinstellingen en een keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in continu wisselende cyclus.
– Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling verschillend zijn en een perfecte natuurgetrouw effect uitstralen in een complete set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en ook schorsdelen. De set is compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.
– Door het vensterglas weg te nemen kunnen alle onderdelen uitgewisseld worden en de haard naar eigen keuze (her)ingericht worden.
– Haardverlichting in LED verlichtingstrips in losse delen tot maximaal 6 meter lengte ingebouwd kunnen worden in een omringde kast, wand of andere toegepaste opties.
– Ontspiegeld vensterglas aan alle zijden.
– Instelbare 1kW of 2kW warmteafgifte.
– Elektronische thermostaat in de afstandsbediening voor accurate kamertempratuur.
– Apart programmeerbaar voor automatische dagelijkse- of 7-daagse verwarming.
– Wand en montagebeugels worden meegeleverd.
– Alle haarden zijn volledig ECO-design 2020/2022 gecertificeerd.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

102.6 x 63.1 x 30

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"