Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard driezijdig

De Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard driezijdig bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Europa

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard driezijdig

Charlton & Jenrick Polaris 1000

Charlton & Jenrick Polaris 1000 Elektrische Haard driezijdig is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De Charlton & Jenrick Polaris 1000 elektrische haard biedt verbluffende realistische vuur- en vlameffecten die behoort tot de meest moderne in de markt. Daarnaast is het ontwerp van de haard modern en hedendaags. Dit maakt de haard niet alleen geschikt voor alle type interieurs, maar laat zich ook overal  plaatsen.

De Charlton & Jenrick Polaris serie kenmerkt zich door:

1.Realistisch ‘lint’ effect van natuurlijke vlammen met een keuze in drie verschillende vlamkleuren en vijf verschillende vlamsnelheden.
2.Actief gloeiend vuur-bed van sintels met vijf helderheidsinstellingen en een keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in continu wisselende cyclus.
3.Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling verschillend zijn en een perfecte natuurgetrouw effect uitstralen in een complete set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en ook schorsdelen.
4.De set is compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.
5.Door het vensterglas weg te nemen kunnen alle onderdelen uitgewisseld worden en de haard naar eigen keuze (her)ingericht worden.
6.Haardverlichting in LED verlichtingstrips in losse delen tot maximaal 6 meter lengte ingebouwd kunnen worden in een omringde kast, wand of andere toegepaste opties.
7.Ontspiegeld vensterglas aan alle zijden.
8.Instelbare 1kW of 2kW warmteafgifte.
9.Elektronische thermostaat in afstandsbediening voor accurate kamertempratuur.
10.Apart programmeerbaar voor automatische dagelijkse- of 7-daagse verwarming.
11.Wand en montagebeugels worden meegeleverd.
12.Alle haarden zijn volledig ECOdesign 2020 / 2022 gecertificeerd.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

102.6 x 63.1 x 30

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden