Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480

De Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480 elektrische inbouwhaard kopen bij sfeerhaarden.nl. De beste totaalprijs, service en snelle levering.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480

Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480

Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480 is een moderne elektrische inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Deze Charlton & Jenrick Infinity 4D Ecoflame 480 is een elektrische haard die in drie verschillende zijden wordt geleverd. Zo kunt u eenvoudig de haard inbouwen als front, 2-zijdig of 3-zijdig. Hierdoor kunt u altijd uw wensen verwezenlijken met een prachtige haardombouw.

Charlton & Jenrick inbouwhaard kopen met 4D ECOflame™

Dankzij het gepatenteerde 4D ECOflame™ heeft u altijd een realistisch vlambeeld wat bijna niet van echt is te onderscheiden. Ook is het mogelijk om via de afstandsbediening meerdere kleuren vlammen te kiezen door de ingebouwde LED verlichtingstrip.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor levering, bezorging en/of plaatsing. Bij de haarden vindt u een knop waar u eenvoudig gratis een prijsopgave kunt opvragen, eenmalig en zonder verdere verplichtingen. En heeft u twijfels over uw keuze? Maak dan gebruik van onze sfeerhaarden keuzehulp!

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

56.2 x 53 x 17

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden