Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Charlton & Jenrick I-1800E Deep

De Charlton & Jenrick I-1800e Deep inbouwhaard is voorzien van de nieuwste led-technologie wat ook wel 4D Ecoflame wordt genoemd.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Charlton & Jenrick I-1800E Deep

Charlton & Jenrick I-1800e Deep elektrische inbouw sfeerhaard heeft een fantastisch en realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie: 4D Ecoflame. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen en diverse modellen; Een fronthaard, een hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De inbouwhaard I-1800e Deep heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening.

I-1800E Deep inbouwhaard met 4D ECOFLAME

Charlton & Jenrick I-1800e Deep
Charlton & Jenrick I-1800e Deep

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving.

Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage. De haard is verkrijgbaar in drie modellen; Een fronthaard, hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met ultiem vuurzicht.

Charlton & Jenrick I-1800E Deep bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-1800e Deep gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Sfeerhaarden.nl voor de scherpste prijs. Of kom langs in een van onze showrooms voor een persoonlijk adviesgesprek.

Zie ook:

Charlton & Jenrick I-1500e Deep
Charlton & Jenrick I-1250e Deep

Hier een video van de Charlton & Jenrick I-1800e Deep

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

, ,

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden