Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Charlton & Jenrick I-1800E Deep

Report Abuse
Categorie:

2,500.00

De Charlton & Jenrick I-1800e Deep is een elektrische sfeerhaard, voorzien van de nieuwste led technologie wat ook wel 4D Ecoflame word genoemd.

3 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs (via onderstaande button)
Groot assortiment sfeerhaarden
Bezorging door heel Europa
Showroom in Kampen (tel. 038-2022181)

Beschrijving

CHARLTON & JENRICK I-1800E

Charlton & Jenrick I-1800e Deep elektrische sfeerhaard heeft een fantastisch en realistisch vuurbeeld. Deze haard maakt gebruik van de nieuwste led technologie: 4D Ecoflame. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende breedtematen en diverse modellen; Een fronthaard, een hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met optimaal vuurzicht. De inbouwhaard I-1800e Deep heeft een verwarmingsfunctie en is ook volledig te bedienen met de afstandsbediening.

4D ECOFLAME

De 4D Ecoflame haard heeft drie regelbare vlamkleuren en dertien verschillende kleuren in het gloeiend vuurbed. Zo kunt u zelf de sfeer bepalen van de haard en aanpassen aan het licht in de directe omgeving. Naast het vuurbed hebben de natuurlijke houtstammen aan de voorzijde ook een gloei effect. Deze haard is geschikt voor inbouw en wandmontage. De haard is verkrijgbaar in drie modellen; Een fronthaard, hoekhaard met tweezijdig zicht en een driezijdig haard met ultiem vuurzicht.

Charlton & Jenrick I-1800E Deep bestellen?

Is uw oog op de Charlton & Jenrick I-1800e Deep gevallen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Sfeerhaarden.nl voor de scherpste prijs. Of kom langs in onze showroom in Kampen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Extra informatie

Merk

Model

Vuurzicht

, ,

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"