Filter producten Weergeven 1 - 24 van 132 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Resultaat 1–24 van de 132 resultaten wordt getoond

Elektrische inbouwhaarden

Elektrische inbouwhaarden brengen sfeer maar kunnen ook warmte in huis brengen. Ze zijn op meerdere manieren toepasbaar. Zo kunnen ze in uw schouw of bestaande open haard geplaatst worden. Elektrische inbouwhaarden zijn op veel plaatsen gemakkelijk te plaatsen of in te bouwen waardoor u sfeer in uw huis brengt met een mooi vlammenspel, zonder gedoe met afvoerkanalen.

Elektrische inzethaard of cassette

Elektrische inbouwhaarden komen als elektrische inzethaarden of cassettes. Cassettes zijn uitermate geschikt om te plaatsen in de ruimte van een bestaande houtkachel of gashaard, dit geeft een mooi vlammenspel waar u jarenlang van kunt genieten. Elektrische inzethaarden hebben in tegenstelling tot een cassette een achterwand en zijn hierdoor makkelijk in een schouw of ombouw te bouwen. Enkele modellen inbouwhaarden zijn niet alleen sfeervol maar hebben daarbij ook een verwarmingsfunctie. U kunt hiermee niet uw volledige huis verwarmen maar de verwarmingsfunctie kan goed gebruikt worden als bijverwarming.

Sfeerhaarden verkoop en installatie

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"