Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Xaralyn Disegno 3D LED S

De Xaralyn Disegno S is een volledig elektrisch designhaard met de Levico 3D LED-inzet als basis. Goedkoop in de aanbieding bij Sfeerhaarden.nl

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Xaralyn Disegno 3D LED S

Xaralyn Disegno 3D LED S sfeerhaard

De Xaralyn Disegno S is een volledig elektrisch designhaard met de Levico 3D LED-inzet als basis. De Disegno is een modulaire haard. Kies tussen een praktisch, compact wandhaard of laat de haard het centrum van uw kamer zijn en voeg een complete “schoorsteen” tot aan het plafond toe!

U kunt binnen een mum van tijd met de Xaralyn Disegno S een complete haard verwezenlijken!

Dit model wordt geleverd inclusief 3 stapelbare onderdelen, waardoor de “schoorsteen” helemaal tot aan het plafond kan worden gebouwd (max. 2,7 meter). Het is mogelijk om extra onderdelen toe te voegen voor hogere plafonds.

Deze elektrische wandbrand is een uitstekend alternatief voor een gashaard. Deze elektrische LED-haard kan gebruikt worden voor decoratieve doeleinden, maar ook voor verwarming. Dit type haard is energiezuinig vanwege een erg laag energieverbruik.

Klik om deze haard een beoordeling te geven!!
[Totaal: 3 Gemiddeld: 4]

Extra informatie

Merk

Model

Disegno 3D LED S

Vuurzicht

Model

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden