Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Gazco Riva2 670 elektrisch

De Gazco Riva2 670 elektrisch bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel Nederland, België en ver daarbuiten!

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Gazco Riva2 670 elektrisch

Gazco Riva2 670 elektrisch is een moderne elektrische haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

Gazco Riva2 670 installatiemogelijkheden

De Gazco Riva2 670 is gemaakt met een breed scala aan installatiemogelijkheden. De Riva2 670 elektrische haard kan in de muur of in een bestaande openhaard worden gebouwd, maar kan ook aan de muur worden bevestigd door middel van de muurmontage box. De sfeerhaard beschikt over een warmteafgifte van maximaal 2 kW.

Dit landschap-model heeft een realistisch vuur- en vlambeeld. Standaard wordt de Gazco Riva2 670 geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kunt u de warmte en het vlammenspel regelen. U heeft de keuze uit verschillende frames om de sfeerhaard aan te passen aan uw interieur.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

104.5 x 90.2 x 16.7

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden