Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Gazco Radiance 190W

De Gazco Radiance 190W hangende haard bij sfeerhaarden.nl. Klik op de oranje knop “Laagste prijs weten?” en ontvang gegarandeerd de laagste prijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Gazco Radiance 190W

Gazco Radiance 190W

Gazco Radiance 190W is een moderne elektrische hangende haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel een ware verrijking van uw interieur.

De prachtige Gazco Radiance 190W is een elektrische sfeerhaard die elk huis of kantoor mooier maakt. U kunt hem ophangen of inbouwen en plug-and-play aansluiten; de stekker in het stopcontact en klaar. De Gazco Radiance 190W heeft een vermogen tot 2 KW. Dat lijkt niet veel maar dit is genoeg om een kleine tot een middelgrote kamer te verwarmen. Het grote raamwerk biedt prima zicht op het vlammenspel.

Aanbieding Gazco Radiance elektrische haard bij Sfeerhaarden.nl

Bij Sfeerhaarden kunt u alle elektrische haarden van Gazco bezichtigen in de showroom. Gazco sfeerhaarden waaronder de Radiance 190W gaat jarenlang mee. Klik op de oranje knop “Laagste prijs weten?” en krijg een aanbieding om van te smullen! Goedkoper krijg je ‘m nergens!

De Gazco Radiance 190W elektrische haard is geschikt is voor bijna elk interieur. Door het eenvoudige ophang systeem is installatie eenvoudig. daarnaast is er nog een keuze uit diverse stijlvolle frames. Deze stijlvolle haard voegt een prachtig middelpunt toe aan elke kamer. De haard heeft een maximaal warmteafgifte van 2kW zodat er direct een warme en uitnodigende sfeer kan worden gerealiseerd.

Gazco Radiance 190W met glazen frame

De Gazco Radiance 190W wordt standaard geleverd met het solide reflecterende glazen frame en is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het frame is leverbaar in standaard zwart glas of optioneel wit glas, en geeft een geweldig beeld in combinatie met de flikkerende oranje of blauwe vlam effecten.

Radiance ook met stalen frame

Met zijn eenvoudig maar toch moderne ontwerp, heeft Gazco de Radiance met een stalen frame tot een prachtig opvallend pronkstuk met ingetogen stijl weten te creëren. Het stalen frame kan optioneel in drie kleuren worden
geleverd, grafiet, metallic rood of mat ivoor.

Vlameffecten

Met het prachtige LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, traditioneel amber of opmerkelijk blauw zodat u de perfecte stemming voor elke gelegenheid kunt creëren. Elk vlambeeld kan wat betreft de helderheid op twee verschillende standen worden ingesteld. Het vlambeeld kan ook worden bediend zonder dat er gebruik word gemaakt van de 2kW verwarming, zodat u ook van uw haard kunt genieten tijdens de warmere zomermaanden.

Chromalight®

De Radiance voor wandmontage bevat Gazco’s state-of-the-art Chromalight® LED achtergrondverlichting (backlight). Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem biedt een geleidelijke verandering van het kleurenspectrum aan.

Extra informatie

Merk

Model

EAN

Afmeting B x H x D

238 x 67 x 16

Vuurzicht

Vuurtype

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden