Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard tweezijdig

Report Abuse
Categorie:

2,426.00

De Charlton & Jenrick Polaris 840 elektrische haard tweezijdig, bij Sfeerhaarden.nl de laagste prijs en snelle levering.

1 op voorraad

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Beschrijving

Charlton & Jenrick Polaris 840

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard tweezijdig is een moderne elektrische haard. Deze haard is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische haarden en met het zeer realistisch vlammenspel. De Charlton & Jenrick Polaris 840 is een ware verrijking van uw interieur.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

86.8 x 62.1 x30

Vuurzicht

Vuurtype

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"