Sfeerhaarden product-filter
Prijsklasse
Sorteren op
Merk
Aanbieding!

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard front

De Charlton & Jenrick Polaris 840 elektrische hangende haard bij sfeerhaarden.nl goedkoop kopen. Vraag vrijblijvend naar de aanbiedingsprijs.

Altijd de beste totaalprijs
Groot assortiment sfeerhaarden
Snelle bezorging en professionele installatie
Showrooms in Kampen, Alblasserdam en Mijdrecht
Vragen of telefonisch bestellen? 038-2022181

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard front

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard front

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard front is een moderne elektrische hangende haard voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van elektrische sfeerhaarden.

De Charlton & Jenrick Polaris 840 elektrische haard biedt verbluffende realistische vuur- en vlameffecten die behoort tot de meest moderne in de markt. Daarnaast is het ontwerp van de haard modern en hedendaags, wat niet alleen de haard geschikt maakt voor alle type interieurs maar zich ook overal laat plaatsen.

Kenmerken Charlton & Jenrick Polaris serie

 • Realistisch lint-effect van natuurlijke vlammen met keuze uit drie verschillende vlam-kleuren en vijf verschillende vlam-snelheden.
 • Actief gloeiend vuurbed van sintels met vijf instellingen voor helderheid en de keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in regelmatig wisselende cyclus.
 • Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling sterk verschillen en een natuurlijk effect uitstralen in een set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en schors. De set is compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.
 • Door het vensterglas weg te nemen kunnen alle onderdelen uitgewisseld worden en de haard naar eigen keuze (her)ingericht worden.
 • Haardverlichting in losse LED verlichtingstrips kunnen tot maximaal 6 meter lengte ingebouwd worden in een omringde kast, wand of andere toepassingen.
 • Ontspiegeld vensterglas aan alle zijden.
 • Instelbare warmte van 1kW of 2kW.
 • Elektronische thermostaat in afstandsbediening voor het aflezen van de kamertempratuur.
 • Apart programmeerbaar voor automatische dagelijkse of 7-daagse verwarming.
 • Wand en montagebeugels worden altijd meegeleverd.
 • Alle haarden zijn volledig ECOdesign 2020/2022 gecertificeerd.

Extra informatie

Merk

Model

Afmeting B x H x D

86.8 x 62.1 x 30

Vuurzicht

Vuurtype

Andere suggesties…

Sfeerhaard goedkoop in de aanbieding kopen?

Er zijn heel wat opties te vinden bij de meeste sfeerhaarden. Alleen al het vervoer en het bezorgen verschilt nogal eens per haard. Maar ook de diverse opties zoals kleur, afmeting, vuurtype en het al dan niet installeren of monteren van de sfeerhaard bij u thuis kunnen zorgen voor variaties in de totaalprijs.

Daarom is het moeilijk, zo niet onmogelijk om vaste prijzen weer te geven in onze webshop. Wij vragen u dan ook, bij interesse in een bepaalde soort sfeerkachel, een prijs op te vragen via de oranje knop "Laagste prijs weten?". Binnen 1 werkdag krijg u van een van onze deskundige medewerkers een aanbieding die opvallend beter en goedkoper is dan elders, gegarandeerd!

Niet zeker welke haard u moet kiezen? Laat ons helpen! Bel met 038-2022181 of vul het keuzehulp formulier in en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend advies, afgestemd op uw wensen!

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam ✔ Groot assortiment waterdamp haarden