Sfeerhaarden product-filter Showing all 13 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Toont alle 13 resultaten

Goedkope hangende haard kopen bij Sfeerhaarden.nl Kampen. Kijk ook eens bij onze hoofdcategorie “Elektrische sfeerhaarden” voor het hele assortiment haarden op stroom.

Hangende haard

Een elektrische sfeerhaarden zijn er in een enorm aantal soorten: Zo is er de vrijstaande sfeerhaard, de elektrische inbouwhaard en de hangende haard.

Het voordeel van de hangende haard is dat deze gemakkelijk te plaatsen is. Een stroompunt in de buurt is het enige wat je nodig hebt.

De hangende haard kan geplaatst worden in de woonkamer, de keuken of de badkamer, waar u maar wilt. Het vuur van de moderne elektrische sfeerhaarden is haast niet van echte vlammen te onderscheiden.

Voordelen van de elektrische hangende haard

De voordelen van een hangende elektrische haard zijn talrijk: de installatie is eenvoudig, er is geen rookkanaal nodig, de hangende haard is niet duur en het vuurbeeld is bijna niet te onderscheiden van echte vlammen.

Dit realistische vuurbeeld ontstaat d.m.v. lampen en spiegels. Bij sommige modellen hangende haarden wordt waterdamp gebruikt voor een optimale vuurbeleving.

De meeste hangende haarden hebben zelfs de mogelijkheid om warmte af te geven. Veelal is dit een maximaal vermogen van 2kW waardoor dit met name als bijverwarming gezien kan worden, maar deze warmte zorgt natuurlijk wel voor extra beleving.

Zie ook “Geld besparen met een elektrische haard“.

Met één druk op de knop van de afstandsbediening wordt de elektrische haard geactiveerd en “aangestoken”.

Hangende haard kopen?

Dan zit u bij Sfeerhaarden.nl uit Kampen goed. Wij hebben een enorm assortiment hangende elektrische haarden, met daarbij uitgebreid advies en een perfecte afhandeling en natuurlijk de goedkoopste prijs van Nederland!

Onze soorten elektrische sfeerhaarden:

Installatie & Service

Sfeerhaarden.nl heeft een professioneel netwerk van eigen installatiebedrijven door heel Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van sfeerhaarden maar verzorgen ook de volledige installatie en service. Tevredenheidsgarantie die u alleen bij ons zult aantreffen. De installatie van uw haard door onze monteurs is vrijblijvend maar is wel aan te bevelen; u ontvangt altijd een totaalprijs en u heeft een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen.

Contactformulier

    Goedkope sfeerhaarden

    Bij ons vindt u goedkope sfeerhaarden. Wij zijn de goedkoopste webshop in sfeerhaarden en we kunnen u de beste aanbieding geven voor de totaalprijs, inclusief accessoires, installatie en bezorging. Ons assortiment bestaat uit elektrische sfeerhaarden, bio-ethanol sfeerhaarden en tuinhaarden. Voor vragen kunt u bellen naar 038-2022181 of maak gebruik van het contactformulier onderaan de website. Onze volledige contactgegevens vindt u op de pagina "Contact"