Sfeerhaarden product-filter Toont 1 - 12 of 13 resultaten
Prijsklasse
Sorteren op
Merk

Sfeerhaard hangend elektrisch

Elektrische sfeerhaarden zijn er in een enorm aantal soorten: Zo is er de vrijstaande sfeerhaard, de elektrische inbouwhaard en de hangende haard. Het grote voordeel van de elektrische haard hangend is dat deze gemakkelijk te plaatsen is. Een stroompunt in de buurt is het enige wat je nodig hebt.

Voordelen van de elektrische haard hangend

De voordelen van een hangende elektrische sfeerhaard zijn talrijk: de installatie is eenvoudig, er is geen rookkanaal nodig, de hangende haard is niet duur en het vuurbeeld is bijna niet te onderscheiden van echte vlammen.

Dit realistische vuurbeeld ontstaat d.m.v. lampen en spiegels. Bij sommige modellen hangende haarden wordt Opti-myst® waterdamp gebruikt voor een optimale vuurbeleving.

Bijna alle hangende haarden zijn elektrische haarden met verwarming. Veelal is dit een maximaal vermogen van 2kW waardoor je deze vaak kunt gebruiken als hoofdverwarming, maar altijd als bijverwarming. Deze warmte zorgt voor een extra haard-beleving.

Goedkope hangende haard kopen bij Sfeerhaarden.nl Kampen. Kijk ook eens bij onze hoofdcategorie “Elektrische sfeerhaarden” voor het hele assortiment haarden op stroom.

lees meer

Sfeerhaard elektrisch hangend met realistische vlammen

Elektrische sfeerhaarden zijn er in een enorm aantal soorten: Zo is er de vrijstaande sfeerhaard, de elektrische inbouwhaard en de hangende haard.

Het voordeel van de hangende haard is dat deze gemakkelijk te plaatsen is. Een stroompunt in de buurt is het enige wat u nodig hebt. De hangende haard kan geplaatst worden in de woonkamer, de keuken of de badkamer, waar u maar wilt.

Het vuur van de moderne elektrische sfeerhaarden is haast niet van echte vlammen te onderscheiden. Met één druk op de knop van de afstandsbediening wordt de elektrische haard geactiveerd.

Hangende elektrische haard kopen?

Dan zit u bij Sfeerhaarden.nl uit Kampen goed. Wij hebben een enorm assortiment hangende elektrische haarden, met daarbij uitgebreid advies en een perfecte afhandeling. Bij Sfeerhaarden.nl betaald u de goedkoopste totaalprijs van Nederland!

Onze overige soorten elektrische haarden:


Onze hoofdvestiging bevindt zich in Kampen (Overijssel, regio Zwolle, IJsselmuiden, Emmeloord, Dronten, Genemuiden, Elburg, Wezep, Hattem).

✔ Goedkoopste totaalprijs ✔ Deskundig advies ✔ Showrooms in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam.